Jokin aika sitten huomasin kerman menneen vanhaksi jo muutama pvä aikasemmin. Laitoin sen pikku pusseissa pakkaseen, koska en olisi ehtinyt mitään siitä tekemään silloin
Hapankermakakku. Hapankermakakku on niitä kakkuja, jotka paranevat vanhetessaan. Niin hyvää kuin hapankermakakku onkin, sen vuoksi ei tarvitse ruveta kermaa hapattamaan
Tämän aivan ihanan kakun ohje on Mimmin keittiöstä. Leivonnaisen nimeä ei kannata säikähtää, tämä on oikeastaan maustekakkua, eikä hapankerman makua erota
Tuoksuja, värejä, makuja. Sunil Vijayakar. Intian keittiö – kotiruokaa eri puolilta Intiaa (suomentaneet Helena Rantasuo ja Jarmo Niemi, Gummerus 2014)
Rapukausi on ollut tänä vuonna kesämökkimme vesistössä viime vuosia huomattavasti anteliaampi. Mitä myöhemmäksi kausi on edennyt, sitä enemmän saksiniekkoja on tullut
Jo ennen blogini aloittamista ajattelin, että olisi ammatillisessa mielessä hyödyllistä, jos pääsisi useammin vierailemaan Suomalaisilla pientiloilla ja raaka-aineiden tai tuotteiden alkulähteillä
Kaavakuva luolasta. Istuin Vamosin kahvilassa kesällä 2011 kupposeni ja tietokoneeni ääressä, kun naapuripöydän keskustelut alkoivat käydä kiinnostaviksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.