Hapanleipä koukuttaa. Hapanjuuri on ihmiskunnan ihanin keksintö. Ensimmäiset hapanleivät leivottuani olen jatkuvasti joutunut taistelemaan itseni kanssa etten leipoisi ainoastaan hapanleipää
Tuoksuja, värejä, makuja. Sunil Vijayakar. Intian keittiö – kotiruokaa eri puolilta Intiaa (suomentaneet Helena Rantasuo ja Jarmo Niemi, Gummerus 2014)
Rapukausi on ollut tänä vuonna kesämökkimme vesistössä viime vuosia huomattavasti anteliaampi. Mitä myöhemmäksi kausi on edennyt, sitä enemmän saksiniekkoja on tullut
Kyllä me herkuttelimme, mutta ihan hiukkasen vaan. Tämä ei vieläkään ole se alkuperäinen mille feuille versio, kun piti puhua niin paljon, ettei kerinnyt paljon paakelseja miettimään
Jo ennen blogini aloittamista ajattelin, että olisi ammatillisessa mielessä hyödyllistä, jos pääsisi useammin vierailemaan Suomalaisilla pientiloilla ja raaka-aineiden tai tuotteiden alkulähteillä
Kaavakuva luolasta. Istuin Vamosin kahvilassa kesällä 2011 kupposeni ja tietokoneeni ääressä, kun naapuripöydän keskustelut alkoivat käydä kiinnostaviksi
”Haluamme järjestää 19. 12 klo 16. 30 hyväntekeväisyytenä vähävaraisille perheille joulupäivällisen. Eli tämä ei maksa mitään, mutta hekin kellä ei ole varaa runsasta joulupöytää laittaa saisivat joulumielen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.