Alkuperäinen resepti bbq-kastikkeeseen löytyy Suolaa jahunajaa-blogista. Itse tein siihen pientä hienosäätöä ihan vain siksi, että kaapista löytyi valmiiksi aineita, joilla pystyin korvaamaan ruokosokerin ja punaviinietikan
K. o. k. a. s. i. n. ,. ö. j. p. ä. d. y. r. u. t. v. e. O. l. h. m. E. 1. 5. b. g. A. J. M. B. q. -. R. f. N. c. w. S. Q. (. ). T. '. P. H. 3. 2. 0. +. L. 6. /. Y. k g. d l. t l
Nyt, kun tämä muutaman viime vuoden aikana supersuosioon noussut ruoka alkaa olla jo hieman "so last season", ajattelin minullekin olevan vihdoin paikoillaan kokeilla sen valmistusta
) Tänään meillä on pizzaperjantaijaajattelin tekasta bbq-kastiketta yhdeksi täytteeksi. Viimeksi tehdessäni nyhtöpossua oli ajatuksena tehdä blogiin julkaisu bbq-kastikkeesta
V. i. m. e. s. n. ,. u. t. v. ä. h. o. p. k. l. j. a. r. S. P. B. Q. -. T. g. C. y. d. K. b. q. c. w. O. 1. 2. 3. ö. (. ). A. 5. '. L. 4. 0. /. 7. d l. t l
Minulla ei sinänsä ole mitään niitä vastaan, mutta itse tekemällä tiedän tarkalleen mitä ruoka pitää sisällään ja muutenkin itsetehty on mielestäni usein yksinkertaisesti todella paljon parempaa
Kuori ja hienonna sipulit. Tälle kastikkeelle pitää antaa erityismaininta, sillä en yleensä välitä mistään bbq-maustetusta, mutta itsetehty bbq-kastike on herkkua
Varmasti lähes tulkoon jokainen grillaa kesällä ja yhtä monelle se on yhtä kuin kesä. Ensimmäisenä vuoron saa hyvinkin perinteinen BbQ-kastike joka nimekseen tuttavallisesti "Redneck"
Resepti on omaa tuotantoa ja se syntyi etsimällä netistä erilaisia BBQ-kastikereseptejä. Lämmitä öljy paksupohjaisessa kattilassa ja kuullota sipulia kolmisen minuuttia
Ja loppuun vielä Pulled Porkin kanssa sopiva maukas BBQ-kastikeja coleslaw, jotka kannattaa valmistaa sillä aikaa, kun antaa lihan tekeytyä sammuneessa uunissa
N. ä. i. n. p. s. e. a. l. k. u. o. t. m. h. v. K. j. r. b. ,. ". V. d. y. H. 1. c. 2. ö. w. ½. D. -. P. (. f. ). L. S. A. O. g. R. 0. °. C. 5. 6. d l. k g
O. n. e. k. s. i. g. r. l. m. o. a. t. ,. ä. S. u. E. h. j. v. p. J. y. d. T. ö. K. G. b. q. -. Q. P. R. 1. 6. V. B. L. c. C. w. &. 3. 4. /. 0. 2. W. A. f. 5. Ä. N. x. k g. d l. t l
L. ö. y. s. i. n. v. a. h. e. m. p. l. u. o. t. T. k. b. -. d. ä. (. r. ). j. O. S. F. K. J. A. U. H. E. I. P. V. M. R. 5. 0. g. 2. c. ,. 3. B. Q. 4. 1. /. f. t l
K. e. s. ä. G. r. i. l. P. a. h. v. u. t. E. n. m. A. k. p. j. ,. o. g. M. -. y. b. q. d. V. f. ö. S. 1. 5. 4. 2. B. 6. 3. c. 0. L. N. (. ). J. k g. d l. t l
Itse tehty bbq-kastike viimeistelee kokonaisuuden ja maistuu valmissooseja makoisammalta. Samasta syystä syömme niitä mökkiviikonloppuina usein perjantaisin, sillä salaattia lukuun ottamatta kaikki on esivalmisteltu kotona
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.