Yleensä suurimmat ihailut ravintolassa tarjoiltuun ruokaan liittyvät maukkaisiin kastikkeisiin. Kotona kokatessa kastikkeeseen ei jaksa useinkaan paneutua, vaikka se onkin yksi tärkeimmistä makuelämykseen vaikuttavista asioista
Jokin luonnonlaki se on, että vuoden ensimmäiset parsakokkailut epäonnistuu aina. Onneksi toinen kerta sujui jo melkein konkarin ottein ja pääsiäispöytään saatiin kuin saatiinkin ihanaista parsaa
liemiaineksiaHollandaisekastike(neljälle)150 g voita2 rkl vettä3 munankeltuaista2 tl puristettua sitruunamehuaripaus cayennepippuriaripaus mustapippuriaripaus suolaasiivilän tapaan kattilan päällä pysyvä "suklaansulatuskapine" on kätevä
Hollandaisekastike. Tee ensin hollandaisekastike. Kuten jo edellisessä postauksessa kerroin, kokkailtiin meillä torstaina parsaa Sara La Fountainin tapaan
K. o. k. e. i. l. n. j. ä. r. a. t. h. d. s. Y. v. u. ,. O. p. ö. y. E. F. c. b. G. &. -. m. J. N. I. S. T. U. L. /. w. g. f. _. =. 1. 0. 5. 4. 7. 8. 9. 3. %. B. 2. A. 6. D. P. R. M. H. (. ). '. z. W. x. C. B %. A %. o g
Lue lisää parsan käsittelystä täältä. Tässä tapauksessa parsan keittoaika on n. 4–5 min. En sano idioottivarma, koska ikinä ei pidä aliarvioida idiootteja
A. l. k. a. n. ä. ö. j. o. i. m. e. t. s. ,. u. v. r. p. L. -. S. h. d. y. J. M. N. T. 4. f. 8. 2. b. c. K. 1. 5. 0. g. R. /. I. P. +. Ä. 3. V. H. '. O. E
Kastikkeeksi luulin laittavani hollandaisekastiketta, mutta koska maustoin kastiketta sitruunamehun lisäksi myös kuivatulla rakuunalla, tulinkin ilmeisesti laittaneeksi bearnaiskastiketta
uppomuna sekä hollandaisekastike. 1 annos hollandaisekastiketta. 1 annos hollandaisekastiketta. Eggs Benedict on New Yorkista kotoisin oleva brunssiklassikko
Parsa-aika alkaa olla taas käsillä. Rakastan tuoretta parsaa. Missä tahansa muodossa. Se on herkullista tarjottavaa ihan sellaisenaankin esimerkiksi voisulan, hollandaisekastikkeen tai sitruunamajoneesin kera
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.