Yleensä suurimmat ihailut ravintolassa tarjoiltuun ruokaan liittyvät maukkaisiin kastikkeisiin. Kotona kokatessa kastikkeeseen ei jaksa useinkaan paneutua, vaikka se onkin yksi tärkeimmistä makuelämykseen vaikuttavista asioista
Jokin luonnonlaki se on, että vuoden ensimmäiset parsakokkailut epäonnistuu aina. Onneksi toinen kerta sujui jo melkein konkarin ottein ja pääsiäispöytään saatiin kuin saatiinkin ihanaista parsaa
liemiaineksiaHollandaisekastike(neljälle)150 g voita2 rkl vettä3 munankeltuaista2 tl puristettua sitruunamehuaripaus cayennepippuriaripaus mustapippuriaripaus suolaasiivilän tapaan kattilan päällä pysyvä "suklaansulatuskapine" on kätevä
Tällä idioottivarmalla reseptilläni sinäkin muutat keittiösi churreriaksi alle puolessa tunnissa. Tällä idioottivarmalla reseptillä sinäkin muutat keittiösi churreriaksi alle puolessa tunnissa
Hollandaisekastike. Tee ensin hollandaisekastike. Kuten jo edellisessä postauksessa kerroin, kokkailtiin meillä torstaina parsaa Sara La Fountainin tapaan
K. o. k. e. i. l. n. j. ä. r. a. t. h. d. s. Y. v. u. ,. O. p. ö. y. E. F. c. b. G. &. -. m. J. N. I. S. T. U. L. /. w. g. f. _. =. 1. 0. 5. 4. 7. 8. 9. 3. %. B. 2. A. 6. D. P. R. M. H. (. ). '. z. W. x. C. B %. A %. o g
A. l. k. a. n. ä. ö. j. o. i. m. e. t. s. ,. u. v. r. p. L. -. S. h. d. y. J. M. N. T. 4. f. 8. 2. b. c. K. 1. 5. 0. g. R. /. I. P. +. Ä. 3. V. H. '. O. E
Viimeksi onnistuin kehittelemään idioottivarman perinteisen piparkakkuohjeen ja tällä kertaa tämän suolaisen piirakkapohjan, jollaista minulta usein kyselläänkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.