Emerald City -blogista täältä löytyy huippuhyvä arabialainen. Leivoin kaksi arabialaista maustekakkua. Varmasti muutkin arabialaiset ovat huippuhyviä, mutta tämä vakuutti minut täysin
Monien reseptiselailuiden jälkeen päädyin valmistamaan kanin confit-tyylillä. Kaniini-confit 4. Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Lämmitä öljy 120-asteiseksi. Kypsennä lihoja ensin 200-asteisessa uunissa puoli tuntia. Laske uunin lämpö 120-asteiseksi ja kypsennä kunnes liha irtoaa helposti luusta, noin kolme tuntia
Aika vastikään tuli luettua hapankaalin terveellisyydestä, joten kun Rasilaisen hapankaali tuli Hopottajat-kampanjaan, piti tarttua härkää sarvista ja tutustua tähän tuotteeseen paremmin
-. -. -. -. S. y. n. t. ä. r. i. k. a. m. A. j. e. b. l. o. g. s. h. u. v. (. ). I. p. J. 1. 3. E. T. 2. 4. c. ,. 5. d. R. 0. P. D. 9. M. K. 7. O. <. 3 l. d l
Voitele baba-vuoat tai muffinsivuoat. Näistä tuli todella hyvän makuisia, mutta 12 baban saalis neljän tunnin puuhailun päälle voi jonkun mielestä olla muuta kuin win-win. Pane vuoat peittelemättöminä lämpimään paikkaan 1-2- tunniksi kunnes ne on kasvaneet kaksinkertaisiksi
Tämä tuntuma oikeasta taikinan koostumuksesta tulee mielestäni vain leipomalla eli kokemuksen kautta, mutta ohjeita noudattaenkin voi päästä lähelle parhautta - toki myös sattumankin kautta
Lisäsin sitä annoksiin lautasillekin muutaman tipan ja oli aivan huippuhyvää keittoon sekoitettuna. -. )- Kuori ja pilko perunat, porkkanat, sipuli ja lanttu, lohko paloiksi
Tuorepuurot on parhautta. Tällä kertaa päädyin maustamaan puuroni nutellasta inspiroituneena hasselpähkinävoilla ja -maidolla sekä raakakaakaojauheella
Parhautta. Ohjeen löysin Sallys Baking Addiction-blogista lontoonkielellä. Laita 0,5-1 tl vettä pussiin ja sokeri pehmenee parissa päivässä. Laita jääkaappiin 2-3 tunnikksi. Paista keksejä 160 asteessa 8-9 minuuttia. Paina keksejä haarukalla hieman keskeltä ja laita sen jälkeen takaisin uuniin 1-2 minuutiksi
Yksinkertaiset ja ehkä hieman vaatimattomat raaka-aineet, mutta ne toimivat wokissa. Annoksen kruunasi aasialainen hoisin-pohjainen kastike, johon tuli reilusti valkosipulia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.