P. i. t. k. ä. s. a. r. u. o. h. j. e. K. l. n. v. m. G. -. d. p. ,. O. (. ). y. ö. M. E. T. S. 5. 0. g. f. 1. 2. 3. 6. 4. /. L. 7. x. c. R. J. H. V. t l. d l
Kesällä ei tee mieli syödä kovin raskaasti. Loistavan lounaan tai kevyen illallisen saat lohitartarista, joka tarkoillaan täyteläisen tillikreemin kera
Joulukinkkupizza. Savulohipizza. Kalle teki joulun jälkeen vuoden parhaat pizzat pelkistä tähteistä. Kinkkua jaksaa syödä sellaisenaan vain pari päivää, sitten se alkaa tympiä
Onko sinulle tullut eteen tilanne, että kaapissasi odottaa ne hyvinkin perinteisiltä tuntuvat kotimaiset raaka-aineet, mutta se perinteinen lopputulos tuntuu tylsältä
Paholaisen kanan grillauksesta on jo aikaa tovi, mutta yritän muistella mitä tuli tehtyä. D. Vuosi sitten keväällä huomasin Siskot kokkaa -blogissa erinomaiset kuvalliset ohjeet broilerin selkärangan poistamiseen ja siitä asti on pitänyt tehdä paholaisen kanaa
1. Hyytelö. Laita liivatelehdet veteen likoamaan ja keitä liemi. Siivilöi liemi kostean, mutta nihkeäksi väännetyn siiviläliinan, tai vedessä huuhdellun kahvinsuodattimen läpi
Huom. Postaus kirjoitettu jo sunnuntaina, mutta yhteysongelmien takia napsahtaa näkyviin vasta nyt. ). Täällä istuskelen mökkiterassilla ja kirjoittelen tätä postausta
Tämä ruoka syntyi puoliksi vahingossa eilispäivänä keitetyistä uusista perunoista. Lohipyttiksen kanssa tarjoiltiin piparjuurella maustettua ranskankermaa ja tilliöljyä
Turkulaisia hellitään hyvällä ruoalla. Viimeistään kun Kaskis avasi ovensa Kaskenmäen huipulla, kiinnostava ruokatarjonta levisi molemmil puolil jokkee
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.