P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Koska suklaa sopii appelsiinin seuraksi, sai kakku täytteeseensä myös. kera. Mieleeni ei koskaan aiemmin ollut juolahtanut, että juustokakkujen keksipohjaan voisi voin/rasvan sijasta ujuttaakin maitoa
Tavallista rahkaa jaappelsiininkuortaja karvalakkiversio appelsiinirahkasta on valmis. Luomua tunnutaan hehkuttavan yhä enemmän, mutta tuntuu, että aina kun itse tarvitsisin jotain luomutuotetta, kuten tässä tapauksessa appelsiinin kuorta raastaakseni, niin niitä ei ole saatavilla
Kuori ja pilko inkivääri, pese appelsiini ja raasta appelsiininkuorija sekoita marjoihin. Tämä marjapaistos saa makunsa erilaisista marjoista, appelsiinista ja tuoreesta inkivääristä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.