600 g
lihaa, esimerkiksi naudan etuselkää tai lapaa (valitse mieluiten luullinen pala, joka painaa noin kilon)
2
sipulia
2 tl
suolaa
10 maustepippuria
4 laakerinlehteä Huuhdo liha nopeasti kylmällä vedellä. Laita liha kokonaisena kattilaan haaleaan, suolalla, pippurilla ja laakerinlehdillä maustettuun veteen ja kuumenna kiehumapisteeseen. Kuori vaahto pois.
"Itä-Suomessa jaKarjalassa ternimaitoa on nimitetty pihkamaidoksi. Myös maidosta valmistettu juusto tunnetaan useilla nimillä esimerkiksi uunijuustona, ternijuustona, kuppimaitona, vasikan tanssina sekä sonnin tai mullin töyssynä
Tässä maukas idea - ihana hedelmäpiirakka, johon voit vuodenajastaja omista mieltymyksistäsi riippuen käyttää oikeastaan mitä hedelmiä (tai marjoja) haluat
Näin kaikki sen Italiassakin kokkaavat. Pasta carbonara, miilunpolttajan pasta. Keittokirjamme sivu (kiitos Sikke Sumari), jossa on spaghetti carbonaran ohje, on täynnä rasvatahroja
Kaikista vaikeinta on valmistaa kakku joka pitää kuljettaa johonkin juhliin, ja kotona kakku on vielä hyvän näköinen mutta perillä tarjoilupaikassa se on voinut saada pari töyssyä kermaan
ruusukaaleja / coles de Bruselaspunaviinietikkaa / vinagreoliiviöljyä / aceite de olivasuolaa / salmustappuria / pimientaPese kaalit, leikkaa niistä vähän kantaa pois, halkaise ja poista päällimmäiset lehdet
En niinkään välitä pirtelöistä, mutta jogurttipohjaiset ovat kyllä mieleeni. Tämänpäiväiseen ujutin mukaan kotimaisten pakastemustikoiden lisäksi myös tuoreita pensasmustikoita, kun olivat halpoja
Itsensä huru-ukoiksi nimenneet keittiömestarit Markku Kiiski ja Reijo Haapanen kokkaavat kevään aikana TS Extrassa ja TS Ruoka-sivustolla perinteisiä kotiruokia
Jag såg det här receptet rulla förbi på Twitter. I samma stund kom jag ihåg att vi hade lite överbliven potatismos i kylen och bestämde mig för att testa detta
Det har varit väldigt soligt och jag tycker att det har varit varmare än normalt. Mina pelargonier har blommat ända tills idag, nu ska jag slänga dem och köpa lite ljung och sätta dem i krukor på balkongen istället
Itsensä huru-ukoiksi nimenneet keittiömestarit Markku Kiiski ja Reijo Haapanen kokkaavat kevään aikana TS Extrassa ja TS Ruoka -sivustolla perinteisiä kotiruokia
Lasten teki mieli jauhelihakastikettaja hetken tuumattuani päädyin tälläkertaa tälläiseen verioon. Annos on huono kun meinasi kuva unohtaa ottaa ja olen jo popsinut lautaselta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.