Mausteinen karitsa ja paahdettu bataatti ovat valmista puolessa tunnissa. Vuoden 2013 Suomen MasterChef -kilpailun voittajan Kira Åkerström-Kekkosen ideoima resepti löytyy hänen uutuuskirjastaan Max 30 min
O. l. e. n. m. t. s. ä. y. j. o. k. u. a. p. i. d. f. ,. r. E. v. (. h. ). ö. L. N. V. M. K. -. b. g. w. 1. /. 4. 2. 3. P. T. S. I. W. J. A. a l. d l. t l
E. i. l. e. n. s. a. m. y. t. ä. v. p. r. k. u. ,. j. o. K. ö. h. d. J. T. -. A. c. N. S. b. g. P. I. (. ). C. M. L. R. 4. à. 1. 2. 0. O. ½. f. 5. w. H. V. t l. r k
Tein viime syksynä monta hyvää possuateriaa Vampulassa kasvaneen Hornan vapaan possun lihasta. Yksi iso kasslerin kimpale oli vielä jäänyt pakastimeen odottamaan valmistusvuoroaan
Jee tänään meillä syödään nyhtökanaa. En ole vielä kanaa nyhtänytkään ja olen melko innoissani siitä. Pulled sitä ja pulled tätä eli lihan nyhtäminen on ollut trendikästä Suomessakin jo pari vuotta
Sen lisäksi, että olen äärettömän huono seuramaan orjallisesti reseptejä, tämä kertoo myös sitä, että tämän tyyppisessä kasvissalaateissa vain mielikuvitus ja jääkaapin sisältö ovat rajana, ja tietenkin eri mausteilla saa ihmeitä aikaan
T. ä. m. n. t. y. p. i. s. l. o. h. a. j. u. e. k. r. ,. b. g. v. U. d. M. S. c. P. ö. E. I. (. 4. ). 8. 0. f. 2. 1. ½. -. V. J. 5. 6. K. 3. ¾. R. A. t l
Alan pikkuhiljaa kyllästyä tuohon omenasatoon. Jättäisi mut jo rauhaan. Ihaniahan omput on ja kaikki mitä niistä voi tehdä, mutta kun en ehdi tehdä mitään muuta kuin poimia omenoita
L. i. b. a. n. o. l. e. v. k. p. u. -. s. r. j. h. t. ä. ö. y. S. c. g. m. ,. d. I. B. A. N. O. E. V. P. C. G. M. U. T. 5. 0. 2. 1. 9. 4. H. 6. (. ). /. K. 7. 8. 3. J. R. d l. t l
Raaka meininkiä. Sittemmin käväistyäni luontaistuotekaupassa, löysin Elävä raakaravinto yhdistyksen toimittaman kierre- ja pehmeäkantisen raakaruoka-reseptikirjasen Raakaa meininkiä, jonka oitis ostin
R. u. o. a. n. l. i. t. p. r. h. m. ä. v. k. e. y. ö. A. s. d. S. ,. T. j. w. K. L. f. -. F. g. E. P. U. N. I. J. M. Ä. O. Y. D. 4. b. 0. 7. 5. 2. (. ). V. 1. 3. c. z. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.