Ihan ite tehty tattarilasagne
Keittiön kemiaa
Keittiön kemiaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3-4 hengelle
  • 2,5 dl tattarijauhoja
  • 0,5 dl psylliumjauhetta
  • 1,5 dl
  • 2 kananmunaa
  • vettä
  • 2-3 dl vettä
  • 4 tl suolaa
  • 3 tl valkopippuria
  • 2 rkl öljyä
  • 5 rkl öljyä
  • 80 g pinjansiemeniä
  • / 100 g maapähkinöitä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • puolen sitruunan mehu
  • 2.5 dl parmesaaniraastetta
  • 250 g tomaattimurskaa
  • 3 rkl
  • 1 dl tuoretta persilijaa
  • 3 puristettua valkosipulin kynttä
  • 3 tl rakuunaa
  • 1 rkl oreganoa
  • 3 tl suolaa
  • 3 tl korianteria
  • 200 g soijarouhetta
  • 2 kevätsipulia
  • 3-5 tl suolaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 3 tl paprikamaustetta
  • 2 dl kasvikerma
  • 2 tl valkopippuria
  • 2 tl rakuunaa
  • 2 tl currya
  • 25-35 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.