Varoitus. tämän postauksen kuvat saattavat aiheuttaa nälkää ja himoa päästä Silvopleehen – ja äkkiä. Seuraava kohteeni taitaakin olla monille jo ennestään tuttu, nimittäin Hakaniemessä Toisella linjalla sijaitseva Satu Silvon perustama kasvisravintola Silvoplee – joka onkin äänestetty viime vuonna Helsingin parhaaksi kasvisravintolaksi – pääsee tänään esittelyvuoroon
Tocan Taste of Helsinki -menu. Taste of Helsinki . Unioninkatu 18, Helsinki. Kävin tällä viikolla herkuttelemassa italialais-suomalaisessa Toca-ravintolassa, joka sijaitsee Unioninkadulla, Kaartinkaupungin päässä
Mut on ilmoitettu ehdokkaaksi Indiedaysin blog awardseihin, kategoria on luontevasti ruoka. Nyt vihdoinkin ne lupaamani helpot kalareseptit, joista vaahtosin jo viime viikolla
Tämä aikainen illallinen syötiin 14. 11. 2012. Kävimme kaverin kanssa marraskuun puolessa välissä katsomassa Svenska Teaternin syksyn uuden esityksen, yhdessä brittiproduktio Told By an Idiotin kanssa toteutetun Midsommarnatt's Dröm
Postaus on tehty yhteistyössä Santa Marian ja Indiedaysin kanssa. Santa Marian ruokakassin sisältö alkaa hupenemaan, ja kohta täytyy ruveta miettimään jo pientä varastontäydennystä
Tämä postaus yhteistyössä Indiedaysin ja Santa Marian kanssa. Kun tavoitteena on keksiä helppo ja nopea arkiruoka, mieleen ei ainakaan minulle ihan ensimmäiseksi tule mikään aasialainen wokki
Eilen vietettiin Indiedaysin Blog Awards -gaalaa, josta kotiintuomisina oli ruokablogien 3. Ohrajauho antaa lisämakua pinaattiletuille, eikä siitä varmasti mitään haittaakaan ole, että suurin osa valkoisista vehnäjauhoista on korvattu hieman terveellisemmällä vaihtoehdolla
Tänä viikonloppuna ois voinut olla ohjelmassa Helsingin reissu ja Indiedays Blog Awardsit, mut oon vaan niin väsynyt, etten jaksa lähteä minnekkään ihmisten ilmoille
Työkaverini ensimmäisestä työpaikastani saapuivat nyt vuorostaan Helsinkiin. Kokoonnumme aina vuorotellen eri paikkakunnille ja nyt oli syntymäpäiväni kunniaksi siis vuorossa Helsinki
Jos haluat, käy vastaamassa Indiedaysin lukijatutkimukseen. Viime päivinä en juuri ole koneen ääressä ehtinyt istumaan, sillä äitini oli meillä pitkästä aikaa kylässä
Helsinki Wildfoodsin nokkosrouhetta voi käyttää ruoanlaitossa pinaatin tavoin. 2 tl Helsinki Wildfoods nokkosyrttisuolaa. 2 rkl Helsinki Wildfoods nokkosrouhetta
Juuri, kun menin mainitsemaan Indiedaysin ystäväkirjassa inhoamakseni asiaksi kuutioitua ruokaa, niin julkaisen tänne oikeasti maailman parhaan mutakakun, jossa käytän nimenomaan kuutioutua lakritsia, hahah
Tämäkin ongelma olisi pienempi, jos eläisi vähän etelämpänä kun Helsinki. Keväällä kakkuihin pyydetään aina raikkautta, ennenkun vaihdetaan kesän puolelle ja jokatoinen lähtevä kakku sisältää mansikkaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.