Ne voittavat aina Euroviisut ja jääkiekon MM-kisat. Meheviä makkaraherkkuja. Kormoj-nakissa on muun muassa lehtikaalia, punaisia linssejä, kvinoaa, porkkanaa ja sipulia
Sitä, tätä ja tuota - otetaan thaimaalaiseen tapaan vähän kaikkea. Aijai, hiiteen kämppärit, hookoot, kabanossit ja sinapit, tässä on makkaraherkkujen kuningas
Viipaloi maksa ja liota sitä maito-vesiseoksessa yön yli. Peitä foliolla ja paista vesihauteessa uunissa 50-80 minuuttia. Anna pasteijan "kypsyä" jääkaapissa 5-6 päivää. 500 g sian- tai vasikanmaksaa. 2-3 laakerinlehteä. 2-litrainen uunivuoka
4 isterbandia. 1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori ja viipaloi perunat ja juurekset ja laita kattilaan. Murenna joukkoon liemikuutio, lisää laakerinlehti ja kaada vettä ainesten peitoksi
(omatekoista)tomaattikastiketta, erilaisia salami/pepperonimakkaroita, pizzajuustoraastetta ja mausteita maun mukaanTuo omatekoinen tomaattikastike peittoaa kaupan valmissoossit mennentullen - laitan ohjeen siitä myöhemmin
Ruokalista näytti houkuttelevalta, ja siellä oli kuin olikin tyypillisiä saksalaisia makkara-annoksia, kuten bratwursteja ja hapankaalia kaikissa mahdollisissa muodoissaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.