M. a. k. s. p. t. e. i. j. ,. v. n. o. h. r. u. l. m. ä. ö. y. V. d. T. L. O. J. S. H. f. 7. 5. g. A. ’. K. 4. -. ½. 0. 1. 3. 2. 6. N. P. /. –. t l. d l
Jostain syystä maksapasteijat ovat kuitenkin maistuneet- niinpä päätin yrittää maksan makuun vaihteeksi itse tehdyn maksapasteijan avulla, ajatuksena päästä herkuttelemaan maksapasteijaa vaikkapa saaristolaisleivän päällä aattoaamuna
Lisää karkea jauhoseos ja sekoita taikina tasaiseksi. 6 dl Semper Grov Mix karkea jauhoseosta. Äitini ilahdutti mua taannoin ihanalla tuoreella leivällä (harvinaista herkkua gluteenittomalle) ja resepti oli niin helppo ja leipä herkullista, että ajattelin jakaa sen teillekin
Kuivasuolauksessa hierotaan lihan pintaan karkea merisuolaa noin 5 % lihan painosta ja annetaan suolaantua tarvittava aika lähellä nollan lämpötilaa (10 kg kinkku -> reilu kolme viikkoa), tämän jälkeen pintasuolaisuus vielä liotetaan kylmässä vedessä (10 kg kinkku -> viikko)
LUPAILIN uuden reseptivideon täksi päiväksi, mutta Youtuben ja minun yhteinen aaltopituus on edelleen hieman hakoteillä eli nyt lupailen sen huomiseksi
maksapasteijaa. maksapasteijaa. Täytetyt minipasteijat. Helpoissa herkuissa pysytään edelleen. D Tähän aikaan vuodesta nuo torttutaikinat ja lehtitaikinat on niin edullisia, että niistä tulee kehiteltyä aina jotain
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.