O. o. n. t. e. h. y. i. p. a. r. k. v. u. d. s. b. ä. m. j. I. l. ,. ö. w. c. T. (. ). ". E. K. B. A. 2. g. 1. 7. %. 0. ½. 5. f. J. 4. -. V. S. …. 3. F. /. N. +. L. U. k g. d l. t l
luvassa ei ole tällä kertaa sokerisen makeita herkkuja, vaan itsetehtyä leipää, joka sisältää runsaasti kuituja ja ravinteikkaita siemeniä ja joka valmistuu perinteisiä sämpylöitä nopeammin uuninpellille taputtelemalla
I. t. s. e. h. y. v. a. n. i. l. j. k. r. m. o. p. u. T. ä. d. K. ,. M. P. ö. ). N. 1. 2. 5. g. 7. 4. V. (. 0. 3. =. O. A. L. -. 8. R. S. J. *. Ä. B. w. F. c. b. t l. d l
I. t. s. e. h. y. D. a. i. m. r. ä. d. l. T. n. k. o. v. j. u. K. p. ö. ,. f. H. S. L. M. (. ). P. N. J. A. E. -. 1. 2. 0. 9. g. O. 5. 3. x. c. V. b. 4. *. Ä. 6. B. w. F. t l. d l
K. u. t. e. n. v. i. m. p. o. s. a. k. r. ,. ä. j. l. ö. M. g. -. c. d. h. T. y. S. O. G. b. J. ~. 4. 3. 1. /. V. Y. A. P. (. ). 2. 5. 0. L. ½. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.