Molemmat ovat helppojaja nopeita tehdä joka on yksi tärkeä asia meidän ruuissa. Ajattelin vinkata teille nämä jos vaikka joku tällä hetkellä miettii että mitä sitä tänään pistäisi suuhunsa
Jataas pöydällä. kaurapuuroa, omenahilloaja lasillinen maitoa. Sain jokunen aika sitten eräältä lukijaltani pyynnön tehdä viikon ruokapäiväkirjapostaus
Resepti on tutusta ja turvallisesta Mukana maku -blogista. Itse kaulin kannen sen verran pohjaa suuremmaksi, että sain taiteltua taikinareunat pohjan alle
Anna suklaan jäähtyä reilusti ennen yhdistämistä vaniljavaahtoon, jotta se ei menisi kokkareiseksi. Koristele mousse ennen tarjoilua nokareella turkkilaista jogurttia, vadelmilla sekä Kismet-paloilla
" Ja sitten taas viikon päästä iltapalaa miettiessä pää lyö tyhjää ja seuraavan kerran muistan suolaisten piirakoiden olemassaolon kun mietin jotain tarjottavaa kahvipöytään
Kaada keitinvesi pois ja soseuta bataatit sauvasekoittimella. Ja onnistuivathan ne, kunhan vain antoi niiden olla hieman kauemmin uunissa kuin perunoista tehdyt
Liivatteeton suklaamoussekakku on samettisenpehmeäja sopivan tuhti moussekakku. Tein itse tämän testikakun sunnuntaina ja sitä syötiin vasta keskiviikkona
Tie miehen sydämmeen käy vatsan kautta ja ihan taatusti tällä padalla. Tämän ihanan, suorastaan syntisen hyvän pataruuan löysin Elämää Koivurannassa-blogista, kun tutkin reseptiarkistojani, multa löytyi itseltänikin muutama resepti
Meilläsyötiin haukipullia myös basmatiriisin ja makean chilikastikkeen kanssa - oli hyvää. Hommaan ryhtyminen kun vaatii kaikenlaista valmistelua ja lieden ääressä seisoskelua - lisäksi haukipullien menekki on sen verran suurta ainakin meillä ettei ihan pikkuannoksesta riittäisi seuraavalle päivälle
Meilläsyötiin paljon valkosipulinuudeleita pari viikkoa takaperin, kävin kokkaamassa kiinalaisella illallisella ja tässä postauksessa pitkästä aikaa kanaresepti eli hapanimeläkanaaja riisiä
Näin meillä muuten syötiin kotona perinteiset jauheliha- ja sianlihakastikkeetkin. Hirvipata on kehitetty muiden lihapatojeni reseptiä mukaillen ja lorautin siihen vielä kermaa tuomaan pehmeyttä
Samalla kävimme läpi kakkutrendejä meilläja maailmalla. Mun kakkuja. Pieni kakku kuluu nopeammin, eli pöytään saa vaihtaa taas uuden kauniin kakun kun isoa nirhattua kakun puolikasta saa katsella tuntitolkulla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.