Jokaviikkoinen soppamme. Ja ”Jokaviikkoinen soppamme”. Että ruoka ei unohtuisi. Tänään oli siinä ja siinä, että tarjoanko pikkuperheelle sapuskaa, sillä kotiuduimme viime yönä vasta kahden jälkeen… että viitsisinkö
K. a. p. i. n. o. l. j. ä. e. m. s. t. y. r. k. J. ,. u. V. h. v. N. ). M. T. S. ö. E. I. O. 1. 5. 4. 0. -. d. L. P. A. R. U. H. Ä. Y. 2. (. f. 3. 6. 8. d l. t l. k p
Maaliskuun ruokahaasteen aihe on palsternakka - minulle varsin outo juures. Vaikka muutenkin rakastan japanilaista keittiötä (nihon ryōri, 日本料理 tai washoku, 和食) niin ruokahaastevastauksissani tämä on erityisesti korostunut
Olen huomannut, että mitä yksinkertaisempi pastaresepti, sitä parempi lopputulos. Niinpä kun seikkailin ihailemassani "siskot kokkaa" -blogissa ja nenän eteen avautui palsternakka-pähkinäpestopasta, voitte arvata että olin ideasta aivan myyty
T. a. s. t. u. l. i. k. o. n. v. h. e. p. r. ä. m. y. B. g. G. &. -. d. j. ,. P. f. S. ö. K. U. N. I. A. Y. E. L. R. 2. 4. 1. /. 0. (. ). O. Ä. 3. H. M. V. 5. J. 8. =. t l. d l
Palsternakan satokausi on parhaimmillaan loppusyksystä. Nyt on siis oiva hetki valmistaa tätä ihanaa salaattia, jonka pääosassa paistattelee paahtamisen ylevöittämä palsternakka
Muhevasta mullasta nostetuissa juureksissa maistuu kesän vilvoittava sade, maan ravinteikas voima, auringon kultainen lämpö, tuulen lempeä suudelma sekä ihmisen hellä huolenpito
Palsternakkaa pastan seassa. Epäilyttävää. Mutta kun kyseessä on Jamien ohje, pakkohan se on olla hyvää. Alkuperäisessä ohjeessa käytetiin kuivapastaa ja ohjeessa oli sitä huomattavasti enemmän (450g)kuin mitä me käytimme tuoretagliatellea
Mission (impossible. ). Päästä yli mun porsaankyljystraumasta, joka juontaa juurensa lapsuuteeni. Grillasimme aina kesäisin mökillä pallogrillissä mauttomia porsaankyljyksiä ja sain elinikäisen kammon noita nuivia lihapaloja kohtaan
Olen törmännyt kukkakaali wingsit kuviin ja resepteihin nyt jo niin moneen otteeseen somessa kuin ruokablogeissa, että tässä lienee uusi trendiherkku sitten smoothiebowlien, siemennäkkärin ja lehtikaalisipsien
Mun oli tarkoitus laittaa teille jokaviikkoinen leivontavideo, mutta huomasin jälkikäteen, että mulla oli jostain syystä tallentunut vain pari ensimmäistä tekovaihetta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.