Päätin, että samaa ruokaa en kyllä kahdesti laita, toista se on tuon käsityöblogin kanssa, kun voi samalla kaavalla tehdä viisi tunikaa, kangasta vaan vaihtaa ja taas näyttää uudelta
Tässä taas yksi lukijan toiveesta toteutettu resepti. Muurinpohjaletut on perinteinen savolainen kesäherkku, joka onnistuu myös gluteenittomana ongelmitta
E. i. l. s. ä. t. y. (. v. a. k. o. ). e. r. -. n. u. j. ,. h. p. J. d. ö. T. m. Y. =. H. U. N. A. L. M. K. S. I. 2. 5. g. 3. 1. /. 4. à. 0. 7. V. d l. t l
Ohjeet Vatkaa maidon joukkoon ensin ohrajauhotja sen jälkeen vehnäjauhot. Vatkaa sitten mukaan kananmunat, suola sekä voisula (voit myös halutessasi käyttää öljyä), ja sekoita tasaiseksi
Kuusenkerkkäsiirappi on todellista villiruokaa jalostettuna. Hieman pihkainen hieno maku ja esimerkiksi kuusenkerkkäsiirappi on kokeilemisen arvoinen herkku
Olen aina pitänyt itseäni erittäin kokeneena ja kaiken nähneenä, joskus jopa paatuneena yksilönä. Viime viikonloppuna sain kuitenkin taas kerran huomata, että minulla on vielä edessä paljon uusia elämyksiä ja ensimmäisiä kertoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.