Isännän tekemästä chorizo-mustapapusalaatista kirjoitinkin jo, ja toisena salaattina teimme yrttistä kikhernesalaattia, jonka resepti on kuulemma alun perin itsensä supersuositun Ottolenghin käsialaa
* * *. For English please see here. Aprillipäivästä huolimatta ei blogi tarjoile teille kuravedessä marinoitua silliä, vaan ehdotuksen pääsiäispöydän jälkiruoaksi
Tulossa se kuitenkin on, ja koska blogin juhannuskalenterin tarkoituksena on kääntää niitä katseita jo tuohon tulossa olevaan ja aina yhtä antaumuksella odotettuun kesään, niin antaa mennä
Salaatti on saanut innoituksensa Alex Niemisen Vege-kirjaan varioimasta kikhernesalaatista, joka puolestaan oli syntynyt Ottolenghin reseptin inspiroimana
CURRYMAUSTEINEN PARSAKAALI-KOOKOSKEITTO. Emäntä otti viikonloppuna jälleen kauhan kauniiseen käteen ja keitteli hiihtolomaviikkoakin silmällä pitäen iso kattilallisen tulista mausteista kasviskeittoa
Perinteinen raparperikiisseli on kerran pari vuodessa pakko tehdä. Laitan mausteeksi hiukan inkivääriä sekä kanelia ja kaveriksi vatkaan yleensä kermavaahtoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.