Päätin kokeilla ensimmäisenä Julia Child-reseptinäni purjo-perunasosekeittoa. tulee kuluneeksi 100-vuotta yhden maailman kuuluisimmista kokeista, Julia Childin, syntymästä ja sen vuoksi Suomessakin ruokabloggaajia on innostettu kokeilemaan hänen reseptejään. Julia Childin purjo-perunasosekeitto (6
Moni ruokabloggaaja julkaisee tänään Julia Child –aiheisia juttuja päivän kunniaksi. Julia Childin ehkäpä tunnetuin lahja jälkipolville on ranskalaista keittotaitoa ja ruoanlaittoperinnettä käsittelevä kirja Ranskalaisen keittiön salaisuudet
Näiden kanttarellien idea, jonka Julia Childin keittokirja Ranskalaisen keittiön salaisuudet paljastaa, on sienten paistaminen kuumassa rasvassa, jolloin ne ruskistuvat kypsyessään ja pysyvät kiinteinä
Julia Child tarjoaa kypsäksi keitetyn kukkakaalin joko voisulan tai lämpöisen kastikkeen kera. Julian ohjeessa kehoitetaan käyttämään sähkövatkainta kastikkeen vatkaamiseen, mutta sitä kokeiltuani voin todeta, että se oli turhauttavaa
Eikös Julialla ole joku kuuluisa kampelaresepti. Julian reseptissä käytettiin "Swiss cheese" ja kuinka ollakaan, jääkaapissamme oli ihanaa juustoa jonka Saara-sisko oli juuri tuonut tuliaisena Appenzelleristä, Sveitsistä
Suosikkiohjeeni Burgundin pataan on kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, jonka ostin nähtyäni ensimmäisen kerran ihanan ruokaelokuvan Julie&Julia
Päädyin kokeilemaan quiche-pohjaa kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet (Juuri se, mitä Julie kokkaa vuodessa läpi ihanassa ruokaelokuvassa Julie & Julia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.