Vanha työkaverini pyysi minua tekemään täytekakun tyttärensä ristiäisiin. Sain ulkoasun toteutukseen vapaat kädet ja sen kyllä huomaa, innostuin "hieman" tekemään kukkia
15. 8. tulee kuluneeksi 100-vuotta yhden maailman kuuluisimmista kokeista, Julia Childin, syntymästä ja sen vuoksi Suomessakin ruokabloggaajia on innostettu kokeilemaan hänen reseptejään
H. e. i. B. l. o. g. s. a. n. u. t. h. j. ,. m. ä. v. M. y. k. <. 3. T. r. K. S. p. ö. (. 2. x. c. ). 1. ½. -. P. d. N. U. V. ". 4. 8. 0. 5. O. /. L. I. D. u l. c m
Selailin Julian keittokirjaa ja tutkiskelin, mitä hän mahtaisi tehdä possunfileillä. Kerran vielä (oman) kiellon päälle - reseptit Julia Childin tapaan, tämän jälkeen yritän pitää tauon, ehkä
Julian reseptissä käytettiin "Swiss cheese" ja kuinka ollakaan, jääkaapissamme oli ihanaa juustoa jonka Saara-sisko oli juuri tuonut tuliaisena Appenzelleristä, Sveitsistä
Keittiössä, kotona ja puutarhassa sekä Rouva Raadelmasta -blogit ovat heittäneet haasteen kaikille ruokablogien pitäjille valmistaa Julian inspiroimaa ruokaa elokuussa syntymäpäivään mennessä
Suosikkiohjeeni Burgundin pataan on kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, jonka ostin nähtyäni ensimmäisen kerran ihanan ruokaelokuvan Julie&Julia
Tänä syksynä olen saanut hyvän kantarellisaaliin. Päädyin kokeilemaan quiche-pohjaa kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet (Juuri se, mitä Julie kokkaa vuodessa läpi ihanassa ruokaelokuvassa Julie & Julia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.