Joka tapauksessa valmistumista kannatti odottaa ja kannatti kokeilla taas vähän uudenlaista ruokaa. Taas näin sunnuntaitraditiona aloin kurkkimaan kaappeihin, että mikä mahtaa olla ruoka tänään
Niinpä kaikenlaiset muut lisukevaihtoehdot lihalle ja kalalle ovat tervetulleita. Ja terveelistäkin on, jos ei mätä sen päälle puolta kiloa kermaa ja juustoa, niin kuin tässä ohjeessa
Mutta jollei mulla ole joku tietty spesiaali resepti kattottuna tai joku muu syy minkä takia on pakko laittaa vihanneksia pöytään, omassa elämässäni niiden integroiminen jokapäiväiseen arkiruokaan tuntuu jotenkin suunnattamon vaivalloiselta
Kaikille ne eivät kuitenkaan uppoa ja ajattelinkin, että tämä on hyvä aika postata myös kilpailevaksi vinkiksi enemmän Italian suunnasta vaikutteita saanut helppo alkupala, jonka bongasin viime viikolla Maku-lehden IG
Valuta, jäähdytä ja hienonna. Hienonna raaka kukkakaali ja silppua kuorittu sipuli. Sekoita kasvikset ja mausta ne suolalla, oliiviöljyllä ja tuoreyrttisilpulla makusi mukaan
Joka tapauksessa oppia ikä kaikki. Vaikka mielestäni suhtaudumme varsin ennakkoluulottomasti uusiin raaka-aineisiin ja maistelemme mielellämme uusia makuja, valmistamme ruokaa usein varsin tavanomaisesti, tutuista raaka-aineista ja vähän yllätyksettömästikin
Persimonit taas kuuluvat joka vuosi suosikkeihini sesonkiaikaan. Suuni ei vaan tykännyt tuosta hedelmästä ja meni ihan haavoille, mutta jos pystytte syödä niin nyt kannattaa hakea
H. a. u. s. k. h. v. i. l. d. e. n. p. ä. t. j. ). I. -. r. T. m. ö. o. ,. A. O. J. E. y. P. K. M. ". S. V. (. 2. 6. f. 1. 5. 0. 7. g. L. Ä. N. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.