Nostele kampasimpukat pannulle (paista simpukat tarvittaessa muutamassa erässä) ja paista niitä noin minuutin ajan, kunnes niiden paistopinta on hieman rapea ja simpukan pinta irtoaa helposti pannusta
A. i. n. a. y. h. t. ä. L. u. r. C. l. d. e. p. s. m. j. o. v. k. J. ,. V. -. c. T. O. Q. U. I. E. S. N. (. 6. ). K. 1. ö. 4. 5. 0. g. D. x. 2. P. 3. M. b. q. m l
Sulata voi ja anna jäähtyä. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja kääntele ne muna-sokerivaahtoon vuorotellen voisulan kanssa
Asettele kampasimpukat tarjoilulautaselle ja nosta kunkin päälle lusikallinen mansikkasalsaa. Halusin kokeilla kampasimpukkaa kokonaan uudella tavalla ja yhdistin sen tuoreista mansikoista, shalottisipulista, yrteistä ja balsamietikasta valmistettuun salsaan
Grillatut kampasimpukat. Lisäksi kun olin ajatellut avata saksalaisen puolikuivan Riesling- viinin, piti miettiä minkälaisella maku maailmalla saisin yhdistettyä herkkäaromisen kampasimpukan ja makeahkon, aromikkaan ja erittäin hapokkaan Rieslingin
K. a. m. p. s. i. u. k. t. ,. h. y. v. ä. e. n. l. j. o. N. d. r. S. O. W. f. ö. V. g. -. M. B. c. P. w. E. R. T. b. (. 5. 1. ). 2. 0. 3. /. 4. J. U. A. L. 6. I. d l
Samppanjakastike kruunaa kampasimpukat. Sous vide -kypsentäminen poistaa kaiken huolen, koska vesihauteessa kampasimpukat kypsyvät tasalaatuisen täydellisiksi
Sulata voi ja anna jäähtyä. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja kääntele ne muna-sokerivaahtoon vuorotellen voisulan kanssa
V. i. e. t. n. o. s. l. a. p. ä. u. m. r. S. k. L. h. y. v. ,. g. ö. I. j. H. J. d. P. W. G. w. N. K. f. E. 1. 6. 0. 5. %. U. R. C. T. -. F. '. (. ). c. O. ". =. 9. Y. M. /. b. k g
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.