Yksi syksyn uutuuksista on Atria Perhetilan Kanan lehtipihvi. Naudan lehtipihvejä kanan lehtipihvit eivät onnistuneet syrjäyttämään, mutta ei tämäkään ateria hassumpi ollut
Lisää myös kanankoivet kattilaan jos ne mahtuvat ja pyörittele mausteseosta myös niihin. Asettele laakeaan uunivuokaan juurekset pohjalle ja kanankoivet päälle, mausta suolalla ja pippurilla
Please note that the pictures were taken by Ketturouva and the usual CC license does not apply. Kokoonnuimme itsenäisyyspäivää edeltävänä sunnuntaina Ketun keittiöön nauttimaan sakuska-pöydän antimista
kuudelle 30 g voita30 g vehnäjauhoja250 g vettä1-3 tl kalaliemijauhettapuolikkaan sitruunan mehua(suolaa)pippuriapiparjuuritahnaa maun mukaan(tilliä)ruohosipulia koristeluun1
Ajattelin kokeilla valmista ihan itse jauhelihan tekoa kananfileestä. )Kanan filee on vähärasvainen ja pekonin asioista pihvistä tuli maukkaampi ja pysyi hienosti kasassa
kuvauksen takia vain vähän kastiketta, oikeasti lautanen ui herkullisessa kastikkeessa. Olimme muutaman päivän poissa kotoa, jonka ajaksi jätimme paahtopaistin marinoitumaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.