Sekoita jauhelihan joukkoon kananmuna, sambal oelek, kerma japersilja. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuivaa kanafileet, leikkaa auki ja nuiji litteäksi
Jälleen yksinkertaista ja erikoisen herkullista. Ohje on peräisin vietnamilaisen ruoan kirjasta. Ennen olen pitänyt sitä vähän saippuaisena, mutta nyt sain lisätä sitä useampaan otteeseen annokseen ja rupesin jo haaveilemaan herkullisesta nuudelikeitosta johon laitan runsaalla kädellä tuoretta korianteria
Kookoksenhimon iskiessä turvauduin Babette de Rogières'n kirjaan Creole. Reseptiä muokkasin vaihtamalla kaksi kokonaista kookospähkinää kookoshiutaleisiin ja kaksi clovea, joilla kai tässä kohtaa tarkoitetaan neilikkaa, kolmannella valkosipulin kynnellä
Kokeilin hiljan Real Simple -saitilta löytynyttä ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä kananrintaa. sitä on niin nopeaa valmistaa työpäivän jälkeen ja sen laittaminen ei vie kauan
Eilen oli tarkoitus mennä Helsingin uuteen Street Food tapahtumaan, mutta jotenkin laiskotti ja sääkin oli epävakainen, joten päätimme että sinne ehtii kyllä joku toinenkin viikko
Tähän katukeittiön vakiosuosikkiin voi kuulua reseptistä ja tekijästä riippuen myös kuivattua katkarapua, kanaa, tofua, salottisipulia, tamarindia, pavun itujaja paistettua munaa
Panang curry on nopea ja helppo tie thaimaalaisten makujen pariin. Osaa tahnan aineista ei kovin helposti löydy tavallisista marketeista, ja jos aasialaista kauppaa ei löydy lähistöltä, voi kokeilla galangajuuren korvaamista inkiväärillä
Kokeilin hiljan Real Simple -saitilta löytynyttä ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä kananrintaa. sitä on niin nopeaa valmistaa työpäivän jälkeen ja sen laittaminen ei vie kauan
kananrintaa. Olen ollut kauan julkaisematta mitään vaikka koko ajan olen miettinyt. kananrintaa. aikoina ehtinyt kirjoittaa vaikka sitä on koko ajan harrastettu
Meillä kasvisten ja nuudelin kaveriksi löytyi edellisen päivän paistettua kananrintaa. Riisi on luontaisesti gluteeniton ja sisältää runsaasti vitamiinejaja kivennäisaineita (rautaa, sinkkiä, magnesiumia)
Lähi-idän maat sekä Marokko näyttävät olevan nyt todella IN ruoanlaitossa ja maustamisessa. Sekoitettuna maustamattomaan jugurttiin sillä voi kätevästi ja lempeästi maustaa niin kanan kuin esimerkiksi lampaankin
Sitä on syöty ja tykätty, mutta ei ikinä itse tehty. Ja meidän Amra. Käytiin miehen kanssa monesti itämaisissa kaupoissa, katseltiin ja ihmeteltiin, muttei ikinä tullut ostettua mitään mistä voisi tehdä jotain konkreettista
Tämä burgeri on hyvin mehevä ja herkullinen. Väliin leivitetään ja grillataan kanan rintafilee. Burgerit maustaa ihana tomaatti-sipulisalsa ja täyteläinen caesar majoneesi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.