Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
L. a. p. s. e. t. k. o. i. v. j. u. n. h. l. m. ,. f. r. ä. d. K. y. N. ". Ä. P. A. I. J. (. ). O. V. H. M. -. C. ö. T. '. U. b. S. 1. 2. 9. 0. g. 3. c. 5. 4. R. d l. t l
Kanaviillokki - monien inhokki, mutta aina ollut oma suosikki, jopa silloin pienenä koulussa. Aito kanaviillokki on aika vaivalloinen valmistaa, siinä keitellään ensin kokonainen broileri kypsäksi
Tarjoile keitetyn riisin tai kermaisen perunamuusin kera. Aitoa kanaviillokkia antaumuksella tehtynä. Kanaviillokki jota niin moni suomalainen inhoaa kouluruokalan kanaliisterin aiheuttamien traumojen takia, on oikein laitettuna todella hyvää
Itsenäisyyspäivän alkuruoka. Todella hyvää, vaikka itse sanonkin. Ixuksenkin säädöt osui omasta mielestä sen verran hyvin kohdalleen, että luukutetaan kahdella kuvalla
Kanaviillokki kastike (eli curry-velouté eli curry vaalea peruskastike)40g voita40g/3,5 rkl vehnäjauhoja1l kasvislientä ( 1 litra vettä ja 2 kasvisliemikuutiota)1 tl keltaista currytahnaa tai maun mukaan (löytyy siis ainakin Pirkka-merkkistä)3 dl kuohukermaamustapippuriaLaita kattilaan vesi ja sekaan kasvisliemikuutiot ja currytahna
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.