. Jos otsikosta voi jotain päätellä niin blogini on mukana Cono Sur reseptikisassa jossa oli ideana rakentaa joko puna-tai valkoviinin ympärille alkuruoka,pääruoka tai suolainen leivos/piirakka
Pekoni ja kantarelli ovat match made in heaven. Pekonin rasva ja suolaisuus ovat juuri ne elementit jotka viimeistelevät kantarelleista loppukesän parasta herkkua
Syksy ja sienet, ne lämmittävät mieltäni. Syksystä on tullut lempivuodenaikani. Rakastan tuulen tuiverrusta, ikkunaan piiskaavaa sadetta, kuumaa kaakaota ja tietenkin syksyisen metsän retkiä
Pahoin pelkään, että nämä koleat ja sateiset päivät alkavat näkyä vyötäröllä. Aika usein löydän nimittäin itseni keittiöstä testaamasta uusia reseptejä, tai leipomasta muuten vaan
Tällä kertaa keittiön valtasi todellinen Confusion Kitchen -meininki, kun suomalais-italialainen kantarellirisotto sai seurakseen afrikkalais-aasialaiset äyriäisvartaat
Tervetuloa Tupun tupaan Aikatherine ja Elisa Girs. On ilo saada uusia ystäviä joukkoomme. Olette varmaan ihmetelleet, että mikäs nyt kun ei Tupusta kuulu mitään
Lisää joukkoon voi ja sipuli. Lisää pannulle tuorejuusto, kerma ja sinappi. Anna sakeutua muhennokseksi. Mausta kantarellimuhennos viherpippurilla ja rakuunalla
Lehtikaali on kaikista kaalikasveista ravintopitoisin ja se on helppo kasvattaa. Meidän siirtolapuutarhan kasvimaalle se löysi tiensä viime kesänä ja siitä tuli hitti
"Miss' sie tarviit oikein hyvää sienikeittoo. Täss' siul ois sellasta. ". Tämä keitto kelpaisi suoraan sanoen paremmankin ravintolan listalle ja mikä parasta, sen valmistamisessa ei voi kauheasti epäonnistua
Jos on vielä päättämättä mitä meinaa kokkailla Sunnuntaina Isukille,Äijälle, miksi nyt ikinä sitten kutsutkin, niin tässä on yksi varma ja toimiva ruoka
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.