Kantarelli + kylmäsavukirjolohi = <3
Rouva Raadelmasta
Rouva Raadelmasta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2000- luvun alkuvuosina oli muutama hyvä sienivuosi ja kantarelleja runsaasti tarjolla. Päätin yhdistää sienet kylmäsavukirjoloheen
  • 800 g valmista voitaikinaa
  • 2 dl puuroriisiä
  • 6 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • suolaa
  • 1 kpl purjosipuli
  • 1 l käsittelemättömiä kantarellejä (n. 250 g käsiteltyjä)
  • 1-2 rkl voita
  • 1 ml currya
  • 250 g kylmäsavukirjolohifileetä (mielellään Piipanojan)
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 kpl kananmuna
  • 15 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.