Lammas ja kantarellit, eikös niillä jo olla pohjoismaisessa mielentilassa. . Jos otsikosta voi jotain päätellä niin blogini on mukana Cono Sur reseptikisassa jossa oli ideana rakentaa joko puna-tai valkoviinin ympärille alkuruoka,pääruoka tai suolainen leivos/piirakka
Tähän raikkaaseen munakasrullaan otin täytteeksi Heimon Gourmet kylmäsavukirjolohifileen, mutta voit käyttää täytteessä myös lämminsavulohta, kypsennettyjä marinoituja kirjolohisuikaleita tai vaikka aterialta yli jäänyttä uunilohta
Pekoni ja kantarelli ovat match made in heaven. ) Jotkut tirauttavat kantarellipastan joukkoon hiukan sitruunaa, toiset laittavat ehkä lisäksi vielä kermaa ja parmesaania
Näiden piirakoiden johtotähtenä on kantarelli, voit käyttää myös herkkutattia, suppilovahveroa tai vaikkapa herkkusieniä kaupasta, jos metsäretki ei inspiroi
Avainsanatherkkutatti, Italia, kantarelli, lasagne, mustatorvisieni, ruoka, sieni. 2 + 1 salottisipulia hienonnettuna. Viimeistele valkokastikkeella ja paista lasagnea +180 C- asteisessa uunissa noin 20 minuuttia (kiertoilma, ilman kiertoilmaa noin + 200 C), tai kunnes lasagnen pinta on kauniisti gratinoitunut
Helppoa ja maukasta arkiruokaa taas tarjolla. Mä niin tykkään pasta sekä lohesta. Ai että. Lohipasta on yksinkertaisesti yksi parhoista pastoista mitä tiedän
100 g tuorejuustoa (kantarelli). Kuori ja hienonna sipuli. Puhdista ja paloittele tuoreet sienet tai hienonna ryöpätyt rouskut tai liotetut suolasienet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.