For English please see here. * * *. Yrttisistä Lindströmin pihveistä ja karamelisoidusta sipulimajoneesikastikkeesta syntyvät syksyn parhaat burgerit, joilla hurmaa vaikka isänpäiväpöydässä
Tänään, 15. 8. , vietetään kaikkien tv-kokkien äidin Julia Childin 100-vuotissynttäreitä. Moni ruokabloggaaja julkaisee tänään Julia Child –aiheisia juttuja päivän kunniaksi
P. e. r. i. n. t. k. m. a. u. o. l. ,. s. h. d. ä. Y. v. y. j. p. -. ö. '. R. ). H. K. ♥. (. 8. 4. 1. ½. 2. T. 0. g. M. 5. V. S. 6. A. L. /. 3. N. t l. d l
M. i. n. u. l. a. o. r. k. e. h. t. ä. s. ,. j. v. U. y. d. p. H. ö. m. J. T. 2. 0. 1. E. à. b. -. I. K. N. G. â. é. x. f. g. 4. P. 3. 8. L. 7. 5. (. c. ). S. O. V. d l
Sen rakettiuhattomuuden lisäksi), mutta niin karamelisoidut appelsiininkuorisuikaleet (ohje täällä), appelsiinisuklaalastut kuin tuoreet marjatkin (etenkin mustikka ja mansikka
Olen melko varma, ettei ruudun tuolla puolen kukaan elättele kuvitelmia siitä, että kaikki meillä sujuisi kuin siellä suomenruotsalaisessa, sosiaalisesti lahjakkaiden ja käsistään kätevien elämäntapaonnellisten kesäparatiisissa
Helsingin ravintolamaailmassa tapahtuu. Paljon ja vauhdilla. Uusia ravintoloita (ja salakapakoita. ) syntyy sellaisella vauhdilla, ettei meinaa perässä pysyä
* * *. For English please see here. Fine dining on out, fun dining on in, joka paikassa huudellaan. Kyllä minä uskon että fine diningillekin paikkansa ja aikansa on, mutta jos sen paikoitellen huikaiseviakin elämyksiä tarjoilevan illallisen hintana on lähinnä vaivaannuttava pönötys (mikä jäi päällimmäisenä mieleen Chez Dominiquesta, joissa kolmekymppisiäni vietin) niin jäävät ne hetket ainakin itselläni aika harvoiksi
* * *. For English please see here. Kyllä jää ihmiselle hyvä mieli kun hylkää toisen eineslihamakaronilaatikon kanssa kotiin ja selailee itse Tukholman Michelin-ravintolavalikoimaa oman Tukholman-ruokahassuttelupäivän lounaalleen
Pääsiäisestä on ehtinyt vierähtää jo jokunen päivä, mutta muistot siitä pyörivät yhä päässäni. Tämän vuoden munajahti pysyi omalla kohdallani visusti Helsingissä, mutta hauskaa oli silti
Saini idean ruokapäiväkirjan tekemisestä Sinin blogista. Olin tosin miettinyt asiaa aiemminkin ja erityisesti siksi, että minulla on nyt täällä Espanjassa ollut vatsavaivoja pitkästä aikaa
Sour Cream & Onion on jokaiselle suomalaiselle liiankin tuttu makuyhdistelmä. Hapankerman ja sipulin combo tuo ehkä ensimmäisenä mieleen lapsena hotkitut perunalastut, mutta tästä nerokkaasta parituksesta on helppo loihtia makunautintoja myös kypsempään makuun
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.