1 ps pieniä kuorittuja pakastekatkarapuja. 1 ps pieniä kuorittuja pakastekatkarapuja. Tein lauantai-illan alkuruuaksi rukiista alkupalat, ohjetta muokkailin hieman Sikke Sumarin ohjeen pohjalta, siten mitä kotoa löytyi
Katkaravuista saa kesäkurpitsan kanssa ihanan, nopeasti valmistuvan herkkupastan, joka sopii vaivattomuutensa puolesta arkeen, mutta mielestäni kelpaisi vieraillekin tarjottavaksi (tarjoava vaikka viileän pirskahtelevan italialaisen valkoviinin kera) ja itselleni maistui mainiosti sunnuntailounaallakin
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Voit käyttää sekä raakoja että keitettyjä katkarapuja. Tarjoile ruoka basmatiriisin kera. 300 g isoja katkarapuja puhdistettuna. 300 g isoja katkarapuja puhdistettuna
- "isoja" pakastekatkarapuja niin paljon kuin tahdot. Nyt massussa lepää herkkuruokaa, sillä kampasimpukat päätyivät sinne pannun ja muutaman muun toimenpiteen kautta suit sait sukkelaan
O. m. a. i. k. -. l. t. j. ä. e. n. r. S. p. h. v. d. s. L. (. o. u. ,. y. ). T. J. A. b. E. H. N. ö. M. K. W. C. P. g. 1. 9. 8. I. B. R. c. 4. 0. 2. 5. 3. 6. Y. €. ". V. f. x. w. '. G. z. D. q. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.