O. o. n. t. e. h. y. i. p. a. r. k. v. u. d. s. b. ä. m. j. I. l. ,. ö. w. c. T. (. ). ". E. K. B. A. 2. g. 1. 7. %. 0. ½. 5. f. J. 4. -. V. S. …. 3. F. /. N. +. L. U. k g. d l. t l
T. ä. m. p. o. s. t. a. u. e. i. l. k. n. v. h. ,. y. r. -. ö. j. d. V. M. L. b. g. B. w. C. z. J. (. 4. 0. %. ). O. 2. 3. c. K. S. 1. H. P. 7. 8. I. 5. R. G. "
Lisää suola, ruokaöljyä ja koko ajan sekoittaen vehnäjauhoja niin että seos irtoaa kulhon reunalta. Nosta taikina pöydälle ja vaivaa sitä kunnes se on hyvin kimmoisa, lisää vehnäjauhoja kunnes ei tartu enää käsiin tai pöytään
Ihan kaikkine lihoineen ja soosseineen. Mutta väittäisin, että tämä setti oli paaaljon parempi (makuasioita tietenkin), joten kirjaan siksi ohjeet ylös
Kuori ja raasta molemmat sipulit. Kuori ja raasta inkivääri. Paista pihvit paistinpannulla tilkassa öljyä/voita molemmin puolin, kunnes ovat kypsiä ja kauniin värisiä
Pitkästä aikaa aloin tekemään konvehteja, joten nyt otin sitten myös kameran mukaan valmistukseen. Pahoittelen muutamia huonolaatuisia kuvia, mutta kun yksin tekee ja kuvaa samaan aikaan niin ainahan sitä sitte joku kuva tärähtää tms
Leikkaa sipuli, chili ja valkosipulit pieniksi kuutioiksi, lisää ne öljyn kanssa kattilaan. Kuullota kultainen väri ja lisää pilkotut tomaatit joukkoon veden kera
Ihmettelin että voiko sitä kotonakin tehdä ja vähän olinkin epäluuloinen kebabia kohtaan. Ei mennyt aikaakaan kun kävelin kauppaan ostamaan naudanjauhelihaaja loput tarvikkeet olivatkin valmiiksi kotona
Erityisen hyvin tähän valmistustapaan sopivat mielestäni jäätelöreseptit, joissa käytetään melko paljon kermaa ja keltuaisia ja seoksen rakenne on paksu
P. ä. i. v. a. l. k. o. ö. p. s. t. Ä. j. u. ,. m. y. K. n. e. h. b. O. r. T. f. –. F. 1. /. 2. c. 4. 6. 0. g. (. 3. ). 5. d. L. -. A. 8. I. 7. S. V. J. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.