O. o. n. t. e. h. y. i. p. a. r. k. v. u. d. s. b. ä. m. j. I. l. ,. ö. w. c. T. (. ). ". E. K. B. A. 2. g. 1. 7. %. 0. ½. 5. f. J. 4. -. V. S. …. 3. F. /. N. +. L. U. k g. d l. t l
Ihan kaikkine lihoineen ja soosseineen. Olin tehnyt kebabia jo ennenkin, ohje löytyy täältä KLIK. Mutta väittäisin, että tämä setti oli paaaljon parempi (makuasioita tietenkin), joten kirjaan siksi ohjeet ylös
Tein toistamiseen kebabia, mutta tällä kertaa iskender mallia. Leikkaa sipuli, chili ja valkosipulit pieniksi kuutioiksi, lisää ne öljyn kanssa kattilaan
Ihmettelin että voiko sitä kotonakin tehdä ja vähän olinkin epäluuloinen kebabia kohtaan. Työkaveri vinkkasi minulle että on tehnyt kotona miehellensä omatekoista kebabia
Kaupasta löytyi kotimaista karitsan jauhelihaa luomuna niin laitoin tällä kertaa sitä puolet. Tomaattikastikeen tein aiemman reseptin mukaan ja jogurttikastikkeeseen idea tarttui Anzkun kauhasta kajahtaa ruokablogista
Paprikajauhetta. Sekoita taikinan ainekset kulhossa ja vaivaa taikina käsin kiinteäksi. Kun taikina on keitetty anna sen jäähtyä hetki ja leikkaa terävällä veitsellä seitanista ohuita siivuja
I. t. s. e. h. y. p. i. a. l. ä. ,. u. n. c. o. w. -. k. b. m. r. d. j. T. ö. v. L. E. g. S. K. N. O. ). 8. P. 3. 2. 5. 1. 7. V. Y. J. 0. /. f. d l. t l
Jauha ensin sipulit ja mausteet tehosekoittimella tasaiseksi massaksi. Lisää sitten jauhelihajajatka pyöritystä, kunnes ainekset ovat sekoittuneet tasaisesti
Pidimme tässä taannoin turkkilaishenkiset ruokailtamat, joihin kuului alkuruoaksi paljon pientä naposteltavaa ja pääruoaksi nämä lampaan jauhelihasta tehdyt kebabit
Joku voi nyt luulla, että tämä resepti on populistinen veto lukijoiden houkuttelemiseksi, mutta voin vakuuttaa, että meillä syödään itsetehtyä kebabia varsin säännöllisesti ja hyvällä ruokahalulla
Huomenissa lautasella on kebabia salaatilla. Olisin kyllä halunnut pitaleipiä, mutta nehän ovat aina loppu vakikaupastamme, enkä jaksanut lähteä muualta metsästämään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.