Tammi-helmikuu on töiden puolesta sellaista aikaa, että en paljoa ehdi kotona olla muuta kuin viikonloppuisin ja joitain satunnaisia tavallisia arki-iltoja
Keitetty joulukinkku. Joulukinkun valmistus, kinkun kypsentäminen, alkaa kohta olla ajankohtainen. Kinkun paistaminen hitaasti, matalassa lämmössä, on se tavallisin tapa
keitettyä riisiä. 1. Pane kana reilunkokoiseen kattilaan, peitä vedellä ja kuumenna kiehuvaksi. Kaada vesi pois ja huuhtele kana ja kattila huolellisesti
Lipeäkala on Norjassa suorastaan. lipeäkala oli vallannut menut. Norjalainen lipeäkala tarjoillaan perinteisesti hernemuhennoksen, pekonin ja perunoiden kera
T. ä. n. v. u. o. a. l. i. t. p. e. k. s. y. ,. r. m. j. h. N. (. ). E. d. ö. S. Ä. V. M. J. Y. b. c. -. I. O. 3. 0. 5. g. /. K. 4. L. P. 1. 2. A. R. U. k g
Lipeäkala on kuulunut vuosia jouluruokieni kokeiltava on – osastolle. Hiukan syyllisenä olen vuosi toisensa jälkeen ohittanut kaupassa tarjolla olevat lipeäkalat, siirtäen valmistusta aina seuraavaan jouluun
Jos muistan oikein, lapsuudenkodissani saimme hirvensydäntä silloin, kun isä oli kaatanut hirven. Nykyään sydämiä saa paljon useammin, tuntuu että harva sitä enää haluaa valmistaa
F. e. t. a. k. u. o. r. l. i. p. ä. j. s. A. y. n. h. v. C. L. m. T. ,. d. ö. H. K. P. M. V. S. J. Y. -. /. w. c. f. . I. E. Ä. R. U. N. 1. (. g. ). 5. 4. 8. =. 2. 3. O. 0. b. x. 7. 9. W. ) l. d l. t l
Kypsä, keitetty kieli. Nyt on naudan kieli hiljalleen kiehumassa. En onnistunut olemaan ostamatta tätä naudan kieltä, jonka huomasin lähikaupassa, se oli ainoa
Tarjoa lipeäkala pekonin ja hernesoseen sekä keitettyjen perunoiden kanssa. 1 1/2 kg lipeäkalaa. Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi ja paista ilman rasvaa rapeaksi
Kotitekoinen keitetty taatelisiirappi. Kotitekoinen keitetty taatelisiirappi. Olen aika useassa blogin reseptissä käyttänyt taatelisiirappia,joka sopii mainiosti moneen ruokaan,kuten äskettäin postaamaani kukkakaaliohjeeseen
V. u. o. n. a. 1. 9. 0. i. l. m. e. s. t. y. k. r. j. h. v. ä. d. K. p. ,. g. N. 2. -. ö. R. P. S. _. E. I. T. Y. A. 3. (. ). c. B. D. M. L. H. U. O. 5. _ l. k g
1. Suolaliemi. Sekoita vesi, sokeri ja suola, kiehauta ja anna jäähtyä. Hiero kinkun pintaan sokeria ja suolaa, pane se isoon astiaan ja kaada päälle jäähtynyt suolaliemi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.