Tammi-helmikuu on töiden puolesta sellaista aikaa, että en paljoa ehdi kotona olla muuta kuin viikonloppuisin ja joitain satunnaisia tavallisia arki-iltoja
Jos muistan oikein, lapsuudenkodissani saimme hirvensydäntä silloin, kun isä oli kaatanut hirven. Nykyään sydämiä saa paljon useammin, tuntuu että harva sitä enää haluaa valmistaa
Kieli maistuu mahtavalta tillikastikkeen kanssa. Tässä ohje molemmille. Ainekset2 porsaan kieltä Iso porkkanaSipuli2 laakerinlehteä5-10 kokonaista mustapippuriaKylmää vettäLaita kaikki ainekset kattilaan
V. u. o. n. a. 1. 9. 0. i. l. m. e. s. t. y. k. r. j. h. v. ä. d. K. p. ,. g. N. 2. -. ö. R. P. S. _. E. I. T. Y. A. 3. (. ). c. B. D. M. L. H. U. O. 5. _ l. k g
1. Suolaliemi. Sekoita vesi, sokeri ja suola, kiehauta ja anna jäähtyä. Hiero kinkun pintaan sokeria ja suolaa, pane se isoon astiaan ja kaada päälle jäähtynyt suolaliemi
H. e. r. k. u. l. i. n. h. d. m. ä. a. S. p. s. v. o. t. j. B. f. c. ,. M. y. E. g. V. ö. I. K. -. N. A. T. w. 1. 7. 0. 3. 4. (. ). 6. /. 2. 5. L. d l. t l
Kerrosleipä saa makunsa Italiasta. Täytteenä on salamia,ilmakuivattua kinkkua ja mozzarellaa. 1. Paahda leivät rapeiksi ja voitele ne voilla ja sinapilla
Kanaliemi on varmaan se kaikkein monikäyttöisin kaikista liemistä. se sopii pohjaksi paitsi kana- ja broileriruokiin, myös kasviskeitoille ja vaikka katkarapukeitolle sekä monelaisille kastikkeille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.