Kepakot 2.0
Tiskivuoren Emäntä
Tiskivuoren Emäntä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2010- luvulle uusin makuvivahtein.
  • 6 kpl)
  • 500 g jauhelihaa
  • loraus oliiviöljyä
  • 1 punasipuli
  • 1 tl kuminansiemeniä
  • 0,5 tl korianterinsiemeniä
  • 0,5 tl kokonaisia mustapippureita
  • 1 tl kanelia
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • 1 tl hunajaa
  • 2 tl sormisuolaa
  • 0,5 dl tuoretta hienonnettua persiljaa
  • 0,5 dl tuoretta hienonnettua minttua
  • 200 asteessa noin
  • 20 minuutin ajan
  • 125 g turkkilaista jogurttia
  • 1 ruukku tuoretta minttua
  • 1 rkl sokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.