Kesäherkku: huru-ukkojen varhaisperunasalaatti
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 600 g keitettyjä varhaisperunaa kuutioituna
  • 1 reilu pala tuoretta kurkkua kuutioituna
  • 2 etikkakurkkua kuutioituna
  • 2 kuorittua ja kuutioitua omenaa
  • 1 rasia kirsikkatomaattia puolikkaina
  • 50 g babypinaattia
  • maun mukaan kaprista
  • 4 keitettyä, kuorittua kananmunaa paloiteltuna
  • 4 sillifileetä kuutioituna
  • 3 rkl hakattua tilliä
  • 2 munankeltuaista 2 rkl dijon-sinappia
  • 4 dl rypsiöljyä
  • 2 sitruunan mehua ja raastettu kuori
  • Suolaa ja mustapippuria maun mukaan
  • 1 tl sokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.