Vaikka en sillistä välitäkään niin sillikaviaari on sitten aivan toinen juttu. Uskaltauduin maistamaan sitä muutama vuosi sitten ensimmäisen kerran ja sen jälkeen se onkin kuulunut uusien perunoiden kaverina kesääni, ainakin kerran kesässä
Kyllä on ollut kuiva kesä. Tiedäks miks – no kun toi seniori on mennyt noin ryppyiseksi. Hyvin alkaa, kun vitsillä alkaa – ei ole kesäloma vienyt huru-ukoilta terää
Uraäiti on ollut joululomalla, eli järjestänyt joulua, vieraillut sukulaisten luona, järjestänyt uuttavuotta, leikkinyt lapsen kanssa ja lukenut kirjoja, eikä ole ehtinyt kirjoittaa blogiin
1. Valuta sillipalat ja laita ne syvään kulhoon. 2. Sekoita marinadin ainekset ja kaada sillien päälle. Laita maustumaan jääkaappiin vähintään 3-4 tunniksi, mieluiten yli yön
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.