Punjabilainen kaali on yksi suosituimmista Pohjois-Intian kasvisruoista. Se sopii liharuokien lisukkeeksi tai kokonaiseksi ateriaksi esimerkiksi paistetun juuston ja leivän kanssa
Viikonloppuisin on ihanaa tehdä ruokaa pitkän kaavan mukaan, nähdä vaivaa. Kaikki kohdat ennen ruoan lautaselle päätymistä ovat osa mieluisaa prosessia
1. Kurkkuraita. Halkaise kurkku pituussuuntaan ja kaavi pois siemenet teelusikan avulla. Viipaloi kurkku ohuesti, ripottele päälle suola ja anna levätä vartin ajan
1. Sekoita mausteet jogurttiin. Pane kyljykset tukevaan muovipussiin ja kaada päälle marinadi. Solmi pussi kiinni ja anna lihan maustua kylmässä seuraavaan päivään välillä pussia käännellen
Moikka. Täällä tuli eilen oikein kunnolla lunta ja taas on maa ja puut valkoisina. Plääh. Toivottavasti ensi viikon Kevätmessut saavat jo keväisemmälle tuulelle
Kikhernecurry (takana) ei ehkä näytä kauhean houkuttelevalta, mutta maku oli kohdillaan. Intialaiseen ruokaan on vaikea löytää kaikkia tarvittavia eksoottisia aineksia Suomessakin, mutta täällä Teneriffalla tarjonta on vieläkin rajallisempaa
Kurkkuraitaa popsimme intialaisen hyderabadi-kalan kaverina. Kurkkuraita taitaa olla kaikille muille ihan tuttu juttu, mutta mäpä tein sitä viime viikolla ihan ensimmäistä kertaa
J. n täti mainitsi tässä yksi päivä innostuneensa kokkaamaan intialaista ruokaa. Mausteinen ruoka ei ole raskausaikana oikein maistunut, mutta intialaisesta itsekin inspiroituneena päätin kokeilla naan-leivän valmistusta
Sunnuntaiaamut saavat olla rauhallisia. Aamukahvi ja Hesari nautitaan vuoteessa, televiso on taustalla auki ja hyppelen kanavilla ruokaohjelmien välillä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.