yrttejä (minttua, lehtipersiljaa. Revittyä lammasta kannattaa kerralla tehdä hieman enemmän. Laita liha ja puolitetut (ei tarvitse kuoria) kasvikset isoon uunivuokaan
Pari päivää sitten kokkailin kebakoita ja pitaleipiä. Jos päädyt kokkaamaan tällä ohjeella lammasta, nautaa, kanaa tai vaikkapa possua, niin muista että maut vain paranevat jos maltat syödä sen vasta seuraavana päivänä
V. i. k. o. n. l. p. u. a. y. e. s. ä. j. t. r. h. m. v. d. N. M. L. P. A. -. R. ,. K. S. I. E. J. U. T. O. 1. 0. g. 2. ö. 5. (. c. ). 3. 7. b. é. d l. t l. m l
Pitkä haudutus pyöristää runsaan makumaailman ja maistelu matkan varrella takaa, että mauat ovat tasapainossa, eli ohjetta ei pidä noudattaa orjallisesti, vaan miettiä tarvitaanko jotain lisää
E. d. e. l. i. s. t. ä. c. u. r. y. a. o. n. j. k. ,. h. m. V. p. b. v. T. C. P. I. (. G. ). g. 7. 0. 1. 2. -. 5. ". O. L. S. ö. '. +. 3. J. K. H. d l. t l
Kuori ja hienonna valkosipuli. Laita liha, tomaatit ja valkosipuli kattilaan. Kaada päälle vesi ja mausta suolalla, chilillä, inkiväärillä, kurkumalla ja paprikalla
Lampaan tai karitsan fileestä, paahtopaistista ja kyljyksistä saa loihdittua herkuista herkuimpia lammasruokia, mutta jotenkin ennen kaikki viritelmät lampaan paistin tai-viulun ja muiden vastaavien kimpaleiden kanssa ovat olleet jonkinasteisia pettymyksiä
Ylikypsiä blogissa kokattuja possuohjeita löytyy täältä, täältä ja täältä. Pulled lamb hakusanoilla tämä BBC -foodin ohje oli ensimmäinen osuma ja sen pidempää ei toteutettavaa ohjetta tarvinnutkaan etsiä
T. ä. m. r. e. s. p. t. i. l. ö. y. R. v. C. a. g. M. -. k. j. A. u. o. h. n. d. ,. O. H. (. ). 2. 5. 4. 1. 3. f. c. 0. L. S. P. 7. ½. K. V. Y. N. k g. d l
Yrittäjä ja pikkuneiti tekivät pääsiäisostosten viimeiset täydennykset mökkipaikkakunnalla. Koska aiemmin mökkipaikkakunnalla onnisti ankan kanssa, kokeilin samaa nyt lampaaseen jaja kas kummaa pakastimeen pääsi neljä pakettia
Eli miten on,syödäänkö teillä lammastaja miten aiotte sen valmistaa. Pääsiäinen on kohta meidän kaikkien ovella ja sitten alkaa vakituiset lampaan paistot ja mämmin mussutukset
Tämä resepti on yhdestä suosikkikokkikirjastamme. Kuumenna oliiviöljy paksupohjaisessa padassa ja paista liha-palat pienissä erissä, kunnes kaikki ovat kauttaaltaan ruskistuneet
LAMMASTA ROGAN JOSH. Kyseinen maa on minulla lähellä sydäntä – olen käynyt siellä useampaan otteeseen niin perheen kanssa kuin muussakin seurassa, ja Goa on edelleen yksi mieli matkakohteitani
Kirjan teemana on opastaa, miten valmistaa gluteenittomia leivonnaisia ja vatsaystävällistä ruokaa. Pauliina Tervo on valtiotieteiden maisteri, innostunut kotikokki ja herkkävatsaisille järjestettävien kokkikurssien kouluttaja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.