Igorin kana on kerännyt kiitosta sekä ylisanoja ympäri blogimaailmaa ja kotikeittiöitä. Ainostaan suolakurkkuja pilkoin mukaan kaksin kappalein ja broilerin rintafileet pienin paloiksi ja maustoin savupaprikalla ja suolalla
Punaisen lihan syönti on jäänyt meillä vähemmälle, ja nykyään syömme paljon broileria. Broileri on kevyempää ja terveellisempää kuin esimerkiksi porsaan liha
Sitäpä oli tehtävä, mutta kaksinkertaisena ja pienin muutoksin. Joka tapauksessa tämä ruoka on todellakin niin maukasta ja hyvää, että maistuu kaikille mukisematta
Tämä ohje on alunperin Hans Välimäen ihanasta keittokirjasta “Mummola” (Otava). Tuo on muuten aika ihana keittokirja – täynnä kaikkia kunnon suomalaisia perinteisiä herkkuja
Pizzaperjantai. Vaan eipä jaksanut alkaa pizzataikinaa tekemään ja vanuttelemaan. Ainakin se on todella helppo ja vaivaamaton tapa saada pizzan tapaista pöytään
Jamie ei pettänyt tälläkään kertaa. Reseptin ainesmäärät olisi voinut puolittaa, koska nyt ruokaa valmistui pienelle armeijalle (vaikka ohjeessa luvattiin sapuskaa neljälle)
Lukijanani muistat varmaan että olen erittäin addiktoitunut pasta carbonaran ystävä. Jumalaista herkkua on tullut syötyä niin Lontoossa, Saksassa, Saksassa Kölnissä, Espanjassaja moneen kertaan, Kanadassa ja niin monessa muussa paikassa täällä kotimaassa kuin ulkomaillakin
helppojaja nopeita valmistaa, mutta niin herkullisia. Chiliä, mustapippuria ja paprikaa jauhettuna. Paista kanasuikaleiden kanssa pannulla, mausta kana suolalla, chili-japaprikajauheella, sekä mustapippurilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.