Uunimunaksta olen tehnyt lähiaikoina muutamia kertoja. Minä taisin havahtua ja muistaa tämän olemassaolon lähiaikoina luettuani Nannen postauksia ja selailtuani Yhteishyvän ruokasivuja esim täällä ja täällä
Tässä perjantaille loistava kalaruoka. Tämän kuorrutetun lohireseptin lainasin Marko Koskisen Passione kirjasta, joka voitti julkaisuvuonnaan muistaakseni vuoden ruokakirja tittelin
H. a. l. u. s. i. n. t. e. h. d. ä. k. j. o. v. ". f. m. p. r. ,. T. y. J. L. ö. P. (. S. c. g. b. ). M. K. -. 2. 1. *. 6. 0. 7. 5. 3. R. 4. V. A. N. 8. d l
Hän teki niitä brunssille siitä syystä, että olimme popsineet vastaavia herkullisia pötköjä Torontossa, ja rakastuneet niihin syvästi (brunssi koostui muutenkin reissumme aikana syödyistä sapuskoista)
Ruoasta ja syömisestä saa mielestäni nauttia. En rakenna ruokavaliota kieltoja täyteen, vaan pyrin löytämään itselleni uusia tapoja toteuttaa mielihaluni
Olemme Ukkoseni kanssa pilkottu koko päivä klapeja. Sitten vain raukeana sohvan nurkkaan köllöttämään ja katsomaan teeveetä, vai kutsuuko sänky heti puoleensa
Tämä salaatti erilaisin muunnelmin on yksi suosikeistani -ainoastaan kana, leipäjuusto ja viinirypäleet pysyvät ja muut ainekset vaihtuvat mielen mukaan
Ja mun mielestä myös ihan tosi herkullinen. Simppelien salaatinlehtien sekaan sopii niin hyvin aivan supermaukkaat pinjansiemenet, jotka tunnistat sinisestä pienestä Exotic Snacks -pussista
D Uunissa paahdettu kukkakaali oli minusta herrrkullista ja kun muita syöjiä tälle eväälle ei tällä kertaa ollut, vilahti ruoka vatsaani melkein huomaamatta kokonaan
Tällä kertaa ei paistinpannua tarvita kuin seinän koristeena, vaan jääkaappi hoitaa pääkokkina homman, kunhan muistaa sujauttaa kipon tekeytymään tarpeeksi ajoissa
Viime lokakuisella ameriikanmatkalla tilasin The Capital Grille -ravintolassa tarjoilijan suosituksesta pihvin kaveriksi ranskalaiset, jotka oli maustettu tryffeliöljyllä ja parmesaaniraasteella
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.