No todetaan nyt heti ensimmäiseksi, että en ole koskaan käynyt Farangissa. Olen silti kaikkien lukemieni arvostelujen ja kavereiden ylistyksen perusteella vakuuttunut, että sieltä saa hyvin todennäköisesti Suomen maukkainta ravintolaruokaa
Ihanaa, lauantai. Sen kunniaksi seuraa uuden vuoden menun finaali. Raviolien ja ravunpyrstöjen jälkeen nautiskelimme vielä ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä lohta avokadokastikkeen kera ja valkoviinissä kypsennettyä fenkolia
1 lehtipihvi (naudanliha) / ruokailijaSinihomejuustoa (esim. Aura)Kinkkusiivuja (esim. italialaista Prosciuttoa, Parman kinkkua tai ihan tavallista suomalaista)AnanastaSuolaa, mustapippurirouhetta ( ja halutessa paprikajauhetta sekä valkosipulijauhetta)1
Toisena voileipäkakkuna juhlissa oli lihakakkua, missä käytin kinkkua ja kylmäsavuhärkää. Kyseinen resepti sai kovasti kehuja, joten suosittelen kokeilemaan mikäli etsit hyvää lihavoikkarin ohjetta
Oli vähällä lipsahtaa mielestä tehdä postaus ensimmäisestä tekemästäni karkkipossusta. Ruokalan sivuilta löysin reseptiversion mistä lähdin possuressua työstämään
M. e. i. l. ä. o. n. v. m. k. t. s. a. h. u. y. j. T. ö. p. r. ,. d. J. E. S. ). Y. c. O. K. L. H. D. ". 1. 6. (. 2. 0. -. 3. g. I. 5. P. V. R. A. 4. N. t l
Blogista löytyy jouluinen calvadossinappi, mutta nyt vaihtelun vuoksi kokeilen Kotivinkin omenasinappia, joka koemaistelun jälkeen tuntuu hyvältä kinkun kaveriksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.