Rakastan saaristolaisleipää, joten halusin kehittää siitä gluteenittoman version, jotta välttyisin turhilta vatsan turvotuksilta ja nesteen kertymiseltä myös jouluajan herkkupöydässä
Olimme kumpikin miehen kanssa sitseillä torstai-iltana, ja pitkäksi menneen illan jälkeen seuraava päivä lähti käyntiin hyvin rauhassa, eikä loppupäivänäkään tullut kai tehtyä mitään kovin järkevää
Koostumus hyvä, vaniljasössö hyvä, taikina hyvä eli kyl nää ihan pullalle maistu, mutta pientä viilausta enää vailla tai varmaankin enemmän kardemummaa ja ehkäpä enemmän sokeria tai sit enempi voita, koklaa ja kerro oliko toimiva
Kaupasta ja kahviloista saatavat gluteenittomat leivät on mielestäni surkeita. Söin kerran hesburgerin gluteenitooman hampurilaisen ja purutuntuma oli kuin olisi vaahtomuovia syönyt
Kuutioi suolakurkut sekä kirsikkatomaatit ja putsaa savukala ruodoista. Silppua kevätsipulin varsi ja sekoita kaikki ainekset keskenään suuressa kulhossa
=) Kuten kuvasta näkyy, kone ei jaksa sekoitella gluteenitonta taikinaa ihan tasaiseksi vaan sekaan jäi hiukan jauhopaakkuja, jotka eivät tosin tahtia haittaa
Pilko tomaatit pieneksi ja sekoita kypsän jauhelihan sekaan, mausta seos kunnolla. Kaada kypsät makaronit jajauhelihaseos voideltuun vuokaan, lisää joukkoon kuutioitu fetajuusto ja sekoita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.