P. a. l. e. o. r. u. k. v. i. p. s. t. j. n. ,. ä. h. m. b. g. y. d. -. K. T. R. A. H. ö. I. S. M. 2. 0. O. E. ø. 1. 3. c. 4. f. 5. (. ). w. /. 6. L. Ä. s s. k g. c l. d l. t l
Kirjassa on samat asiat ja vielä paljon enemmän. Olli Ilander, Patrik Borg ja Marika Laaksonen) ja hämmennyin kuinka tarkalle tasolle ja kuitenkin selkeästi asiat voidaan selittää
Turha kai siis sanoakaan, että olin onnesta soikeana, kun suosikkireseptini oli päässyt mukaan myös Rouva Kasviksen eli Pirjo Toikkasen tänä syksynä julkaisemaan keittokirjaan Rouva Kasviksen parhaat
Kun aloin kirjoittaa tätä postausta, niin minulla oli mielessä kolme eri aihetta, jotka ymppäisin tähän samaan postaukseen, mutta koko jutun punainen lanka katosi pahasti enkä enää tiennyt, mistä aiheesta kirjoitan ja siksi jäsentelin tämän niin, että nyt tulee vain keittokirjavinkkija kakkuohje ja ne kaksi muuta juttua kirjoitan myöhemmin
* * * * *Sain muuten viimein tilaamani ja malttamattomana odottamani uuden Hellapoliisi -kirjan. ) Halusin ehdottomasti jotakin leipoa, ja toiveena oli tämä ihana pirtsakan keväisen värinen mangojuustokakku
Televisiossa viime viikolla alkanutta Kaappaus keittiössä -sarjan kolmatta kautta kuvataan edelleen, lisäksi Aihinen viimeistelee Kaappaus keittiössä -kirjaa, jonka on määrä olla kaupoissa toukokuussa
Tämän aamuinen resepti löytyi Anna Bergenströmin kirjasta Joka kokin keittokirja. Tämä leipä on nimensä mukaan vaatimattomasti fantastista ja tuo esiin jokaisessa meissä sen pienen leipuri hiivan
Blogia pidempään seuranneet tietävät ja muistavat varmaankin mun keittokirjariippuvuuden. En vain voi vastustaa kauniita, herkullisia kuvia sisältäviä kirjoja
Eikun puita leivinuuniin jakirja käteen. Vielä alkuviikosta sääennuste lupasi tälle viikonlopulle mukavaa ulkoilukeliä, joten suunnitelmissa oli retkiluistelua ja pitkiä koiralenkkejä
Löysin jokin aika taapäin kirja-alesta ihanan pienen Kotiruokakirjan. Ohjeet ei ole kovinkaan vaikeita ja jos yhden testin perusteella pitää arvioida, niin hyviäkin ovat
Tämä patonkiohje, jolla syntyy ehkä parhaimman makuiset itsetehdyt patongit joita olen syönyt on peräisin Peter Reinhartin Artisan Breads Every Day -kirjasta
Mies on julkaissut viisitoista kirjaakirja per vuosi tahtia, kustantaa siihen päälle kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvää lehteä, on vuosien varrella esiintynyt yli kymmenessä nimeään kantavassa televisiosarjassa, joita on esitetty kaikkiaan yli sadassa maassa
Rankanleivän ohje löytyi Viljaton kattaus -kirjasta. Vielä vähän aikaa sitten välttelin valmiita gluteenittomia jauhoseoksia, mutta nyt olen pikkuhiljaa kokeillut, että josko vatsa (ja iho) niitä sietäisi vaikka niissä perunatärkkelystä onkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.