Tarvitset ainoastaan syömäpuikon ja tyhjän lasipullon (ja tietenkin kirsikoita). Clafoutis onnistuu kuitenkin loistavasti myös mantelijauhoista tehtynä
Mikäpä olisi parempi aika alkaa valmistelemaan Joululahjoja, kuin sateinen kesälomapäivä. Tiedän, että pitäisi ottaa joku kiva kirjaja hautautua sohvan nurkkaan sitä lukemaan, mutta sellainenpa en ole, joten aina sitä jotain pikkuaskaretta keksii
Jälkiruuaksi oli tummanpunaisia, karkinmakeita kirsikoita, joita vihdoin löytyi keskiviikon markkinoilla hävinneiden tilalle ( lue niistä lisää täältä)
koristeluun esimerkiksi kirsikoita, tuoretta minttua. Kesäkurpitsa mehevöittää kakun kuin kakun ja kun taikinaan lisää kaakaota, kukaan ei huomaa sen vihertävää sävyä
) Jos kuivattujakirsikoita ei meinaa perusmarketeista löytä, niin itse olen tilannut täällä mainitsemiani kuivattujakirsikoita Iherbistä, ja tämän kertaiset olivat Fitnessfirstistä
Keitto on yleinen ruokalaji Espanjassa, Portugalissa sekä monissa Latinalaisen Amerikan maissa. Alkuperäinen gazpacho oli kuulemma leipäkeitto, joka valmistettiin yhdistämällä kuivahtanutta leipää, valkosipulia, oliiviöljyä, suolaa ja viinietikkaa
kirsikoita. Täytekakun sijaan leivoin kääretorttuleivoksia, jotka ovat ihan täytekakun veroisia, ja sopivat mainiosti varsinkin pienempiin juhliin tarjottavaksi
Sokeroitujakirsikoita (taisivat olla ei-vegaanisia joten omista leivoksista jätin pois. Janskulla oli eilen synttärit, ja sain tilaisuuden leipoa jotain pinkkiä
Tänä vuonna ajattelin, että rupean laittamaan joulua pikkuhiljaa. unelmoin, että tässä vaiheessa pakastimessa olisi jo karjalanpiirakatja tähtitortut valmiina
Mansikoita tai kirsikoita. Marengin ja raparperin täydellinen liitto oli pakko yhdistää tähänkin. Raparperihillo huuteli rinnalleen jotakin toffeen makuista jaajattelin kokeilla Dooley´s liköörin yhteensopivuutta tähän
Ja nimenomaan näin sitruunaisena versiona. Näihin kakkuihin laitoinkin oikein paljon hedelman paloja. on kuivattujaluumujajaaprikooseja, sukaattia, appelsiinin hillottua kuorta, rusinoita, kandeerattua hedelmäsekoitusta ja vielä muutama säilykekirsikkakin
Perinteisen taatelikakun tilalle leivoin tänä jouluna Pirkka-ruokalehdessä julkaistulla reseptillä jouluista kakkua, johon taateleiden lisäksi tuli aprikoosejaja kirskikoita
Melkein kaksi viikkoa vierähti Italiassa maisemia ihastellen ja syöden ja syöden ja- syöden. Kaikki oli siellä ihanan tuoretta, runsasta, vehreää ja vastustamatonta
kirsikoita. Tein näitä jouluisia pullia siskolle ja samalla itselleni. kirsikoita. Tein osaan pullista kuorrutteen Valion Hehku-glögistä ja tomusokerista, lisäsin myös hiukan elintarvikeväriä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.