Kultainen borssikeitto
Maku.fi
Maku.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 300 g keräkaalia
  • 200 g lanttua
  • 100 g palsternakkaa
  • 2 kpl porkkanaa
  • 1 kpl sipulia
  • 1 kpl lehtiselleriä
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 11 dl vettä
  • 2 kpl kasvisliemikuutiota
  • 1 1/2 rkl hunajaa
  • 1 1/2 rkl viinietikkaa
  • 25 g tomaattipyreetä
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl maustepippuria (kokonaisia)
  • 2 kpl laakerinlehteä
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 1/4 tl kurkumaa
  • 200 g nakkeja (paloiteltuna)
  • 1/4 tl suolaa
  • 150 g smetanaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.