S. a. i. n. j. o. u. l. t. e. k. m. v. L. ä. p. s. -. r. ö. y. h. ,. K. 4. 0. I. g. 2. ). G. E. d. T. 8. N. P. O. (. 1. 5. 3. 6. V. 7. H. J. A. /. U. d l. t l
Puuro on hyvin onnistunutta, jos se puuroutuu kunnolla. Aluksi mietin, pitäisikö piirakat tehdä täysjyväjauhoista, koska alkuperäisessä ohjeessa ne ovat olleet todennäköisesti juurikin sellaisia, Lopulta päädyin kompromissiin ja muuntelin hiukan määriä, kunnes taikina oli mielestäni sopivaa
Ihan hauska kun tekee vielä kerroksia esim. Chia kohtaa smoothien. Kaikki puhuvat chia sitä ja chia tätä, no perhana piti munkin sitten kokeilla että miltä se nyt sitten maistuu toi chia vanukas nääs
Tällä reseptillä teen siis karjalanpiirakkani eli ilomantsilaisittain 'piiroot' edelleen, vaikka ihan täysin alkuperäisiin piiroisiin nähden tässä on mukana vehnäjauhoja ja rypsiöljyä helpottamaan taikinan käsittelyä
Kun puuro alkaa olemaan valmista, lisää vielä voi sekaan. Kun vehnäjauhot ovat hyvin sekoitettu esim. Toinen puoli rypytetään luonnollisesti keskeltä itsestä pois päin, mutta helpointa varmaan kääntää piirakka kun olet rypyttänyt toisen pään ainakin ensikertalaiselle
Mä rakastin pienenä kun äiti opetti mua leipomaan ja antoi meidän sotkea keittiötä. Kun kaikki kaulittu niin levyjen keskelle puuroa ja taittele reunat
M. e. i. d. ä. n. p. r. h. j. o. u. l. ö. y. t. k. v. a. m. s. -. J. T. E. ,. V. ). I. K. ". 8. 0. H. 5. (. S. 2. 1. 3. g. 4. L. c. A. 7. R. P. ) l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.