pois, se antaa uskomattoman maun ruoalle ja kuuluu osso buccoon. Perinteisesti osso buccoa syödään. rakkaudella hautunut, mehevä ja maukas osso bucco kera hyvän seuran
Kun riisi alkaa olla sopivan kypsää, eli vielä pureskeltavaa, mutta ei raakaa, kähvellä suuri kauhallinen ossobucon lientä ja sekoita siihen hyppysellinen sahramia
Kummisetä on elokuvaklassikko, jossa tehdään klassista italialaista ruokaa eli osso bucccoa. Osso bucco tarkoittaa reikäluuta eli käytännössä poikittain leikattua vasikan tai naudan potkapalaa, joka haudutetaan padassa luineen ja selkäytimineen
Uusi lähikauppamme mainoisti loppuviikolla osso buco kiekkoja tarjouksessa, ja koska en ole aiemmin itse näistä mitään valmistanut niin nyt oli hyvä hetki tutustua tähänkin ruhonosaan
Niin kiteytynyt on mielessäni sen oikean ossobucon maku, ettei siihen niin vain lisäillä aineksia. Viattomimmasta päästä on se tuleeko osso buco tehdä biancona vai con pomodoro, valkoisena vai tomaattisena
T. a. l. v. e. t. k. m. i. s. y. ö. d. ä. u. h. j. o. n. r. O. b. c. p. M. ,. K. J. V. g. S. E. 1. 2. 5. -. 4. 0. (. ). P. L. A. 7. G. 3. z. N. R. k g. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.