Liki päivälleen vuosi sitten sain mieluisen viestin – olin voittanut Glorian Ruoka & Viini ja Västerbottenost – kokeilevin risotto -kilpailun omalla reseptilläni
Näinkin yksinkertaisesta saa ihan käsittämättömän hyvää. Kyllä ne ranskalaiset on vaan taitavia. 2 cl Grand Marnier-likööriä (Me käytettyyn tämän sijaan Cointreauta, koska sitä saa Alkosta pienessä pullossa). 2 cl Grand Marnier-likööriä (Me käytettyyn tämän sijaan Cointreauta, koska sitä saa Alkosta pienessä pullossa)
400g punajuurta280 g kiinteää perunaa4 rkl vehnäjauhoja2 kananmunaa2 salottisipulia1 tl suolaamustapippuria rouhittunavoita paistamiseenPuolukkasmetana1 dl puolukoita1 dl smetanaa (tai ranskankermaa, smetana toimii kyllä paremmin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.