Kakun nimi on ehkä hiukan harhaanjohtava, sillä tämähän ei ole pelkästään moussekakku. "Virallisen" määritelmän mukaan valkosuklaakerros tässä reseptissä on itse asiassa crème bavaroise, ja mansikkakerros sitten taas on mousse
Tämän helpommin ei voi keksien teko enää tapahtua. Kyseessä on kahden raaka-aineen cookiet, joihin olen hiljattain törmännyt useampaankin otteeseen sekä koti-, että ulkomaisissa ruoka-/paleoblogeissa
1. Täyte. Hienonna keltasipuli ja selleri. Kuutioi leipäviipaleet. Paista selleri ja sipuli voissa. Lisää leipäkuutiot, timjami, laakerinlehti, suola ja pippuri ja sekoita
Moni sairastaa diabetesta tietämättään, ajoissa havaitun aikuistyypin diabeteksen voi saada kuriin liikunnalla, laihduttamisella ja lopettamalla tupakoinnin
Juuri, kun menin mainitsemaan Indiedaysin ystäväkirjassa inhoamakseni asiaksi kuutioitua ruokaa, niin julkaisen tänne oikeasti maailman parhaan mutakakun, jossa käytän nimenomaan kuutioutua lakritsia, hahah
1. Filee. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Ruskista filee paistinpannulla ja nosta uuninkestävään vuokaan. Kypsennä uunissa noin tunti, kunnes sisälämpötila on 80 astetta
Muru on viimeaikoina matkustellut paljon ja me täällä lasten kanssa syöneet keskenämme. Arjen pyörteistä huolimatta yritän taata vähintään yhden yhteisen ruokailuhetken päiväämme
Erinomaista perjantaita teille. Huomaatte varmaan, että mä olen pistänyt tässä hiukan hulinaksi. Blogin ulkoasu sai kertaheitolla uutta ilmettä ja minä sain (toivottavasti) väliaikaiset silmäpussit, kiitos tuntitolkulla tietokoneella nakuttelun ja koodailun (lue
1. Paloittele porkkana, sipuli, purjo ja juuriselleri pieniksi paloiksi. Keitä lihoja ja kasviksia mausteiden kera vedessä kattilassa kunnes liha on mureaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.